Серија i-SENSYS MF540 од Canon

Добијте резултати со неверојатна брзина и разновидна примена од црно-бел ласерски печатач што заштедува простор и е идеален за продуктивни деловни опкружувања

Побарајте информации

Canon i-SENSYS MF540 series

Црно-бел ласерски печатач со разновидни функции

Задоволете ги потребите за деловното работење со серијата i-SENSYS MF540 од Canon: повеќефункционални ласерски печатачи со високи перформанси, големи брзини на печатење, приспособливи контроли и флексибилно поврзување со мобилни уреди - совршено за оние на кои им е потребно решение што заштедува простор.

Преземете го листот со податоци

Range

Палета на печатачи во боја со една функција и повеќефункционални печатачи во боја со интуитивни контроли и големи брзини на печатење

Погледни видеозапис

Решенија со еден допир за поголема продуктивност

Уникатниот софтвер i-SENSYS Application Library на Canon ви овозможува лесно приспособување на функциските копчиња на големиот LCD-екран на допир од 5” на вашиот печатач за да можете да ги задоволите вашите специфични потреби и да ја зголемите продуктивноста со брза контрола на секојдневните задачи со еден допир.

Гаранција од 3 години

Фокусирајте се на бизнисот, благодарение на сигурноста која ја нуди нашата 3-годишна гаранција

Прочитајте повеќе

3 Year Warranty

i-SENSYS MF542x од Canon

Заштедете слободен простор со компактен дизајн што нуди функции за печатење, скенирање и копирање - совршен уред за продуктивни деловни опкружувања на кои им е потребен црно-бел ласерски печатач со високи перформанси.

Спецификации

Fast print speeds

Големи брзини на печатење

Еднострано печатење со 43 стр./мин. во A4-формат

Application Library

Многубројни апликации

Прилагодливи апликации на екранот

Security

Безбедност

Безбедно издавање документи со PIN

Intuitive controls

Интуитивни контроли

Екран на допир во боја од 12,7 cm

Mobile printing

Печатење од мобилен телефон

Компатибилност со Android и iOS

Versatile functions

Разновидни функции

Печатење, скенирање и копирање

Compact design

Компактен дизајн

Мал модел што заштедува простор

Genuine Canon Toner

Оригинален тонер од Canon

Висококвалитетни картриџи за голем обем на печатење

Погледнете ги сите спецификации

i-sensys-mf542x-frt

i-SENSYS MF543x од Canon

Печатете, скенирајте, копирајте и праќајте факс со компактен печатач што е совршен за компании со малку слободен простор. MF543x ќе ви понуди повисоко ниво на продуктивност со своите опции за флексибилно поврзување, брзо печатење и интуитивни контроли.

Спецификации

Fast print speeds

Големи брзини на печатење

Еднострано печатење со 43 стр./мин. во A4-формат

Application Library

Многубројни апликации

Прилагодливи апликации на екранот

Security

Безбедност

Издавање документи со PIN

Intuitive controls

Интуитивни контроли

Екран на допир во боја од 12,7 cm

Mobile printing

Печатење од мобилен телефон

Компатибилност со Android и iOS

Versatile functions

Разновидни функции

Печатење, скенирање, копирање и праќање факс

Productivity

Продуктивност

Двострано скенирање во едно поминување

Genuine Canon Toner

Оригинален тонер од Canon

Висококвалитетни картриџи за голем обем на печатење

NFC pairing

Впарување преку NFC

Допрете и поврзете (само MF543x)

Погледнете ги сите спецификации

i-sensys-mf543x-frt

Потрошни материјали

Оригинални картриџи со тонер
Оригиналните картриџи со тонер од Canon нудат неверојатен квалитет на слика и голем обем на печатење благодарение на специјално дизајнираниот тонер. Овие картриџи сега се испорачуваат со технологијата Auto Seal Removal што овозможува замена на картриџите со тонер без напор и без неред.

Награди

Поврзани производи