Серија i-SENSYS MF440 од Canon

Зголемете ја продуктивноста во вашата компанија од мала или средна класа со овие компактни и повеќефункционални црно-бели ласерски печатачи

Побарајте информации

Canon i-SENSYS MF440 series

Повеќефункционални црно-бели печатачи за мали деловни претпријатија

Овие повеќефункционални црно-бели ласерски печатачи се дизајнирани за мали и средни компании и нудат брзина, сигурност и опции за поврзување. Благодарение на приспособливите контроли и безбедносното печатење со PIN, максимизирањето на потенцијалот на вашето деловно работење никогаш не било полесно.

Преземете го листот со податоци

Range

Палета на печатачи во боја со една функција и повеќефункционални печатачи во боја со интуитивни контроли и големи брзини на печатење

Погледни видеозапис

Решенија со еден допир за поголема продуктивност

Уникатниот софтвер i-SENSYS Application Library на Canon ви овозможува лесно приспособување на функциските копчиња на големиот LCD-екран на допир од 5” на вашиот печатач за да можете да ги задоволите вашите специфични потреби и да ја зголемите продуктивноста со брза контрола на секојдневните задачи со еден допир.

Гаранција од 3 години

Фокусирајте се на бизнисот, благодарение на сигурноста која ја нуди нашата 3-годишна гаранција

Прочитајте повеќе

3 Year Warranty

i-SENSYS MF443dw од Canon

Повеќефункционален црно-бел печатач што е оптимизиран за мали и средни компании. Освен тоа што е издржлив, сигурен и брз, MF443dw се одликува и со приспособливи контроли и опции за поврзување со мобилни уреди.

Спецификации

Superior print speeds

Извонредни брзини на печатење

Еднострано печатење со 38 стр./мин. во A4-формат

User-friendly controls

Практични контроли

LCD-екран на допир од 12,7 cm

Mobile printing

Печатење од мобилен телефон

Компатибилност со Android и iOS

Sleek design

Елегантен дизајн

Компактен модел што заштедува простор

Security

Безбедност

Издавање документи со PIN

Application Library

Многубројни апликации

Прилагодливи апликации на екранот

Improved toner cartridges

Подобри картриџи со тонер

Висококвалитетни, не создаваат неред

3-in-1 device

3-во-1 уред

Печатење, копирање и скенирање

Погледнете ги сите спецификации

MF443dw

i-SENSYS MF445dw од Canon

Печатете, скенирајте, копирајте и праќајте факс со овој компактен модел што е опремен со приспособливи контроли, двострано скенирање во едно поминување и разновидни опции за печатење од мобилни уреди.

Спецификации

True multifunctionality

Максимална повеќефункционалност

Печатење, копирање, скенирање и праќање факс

Rapid print speeds

Големи брзини на печатење

Еднострано печатење со 38 стр./мин. во A4-формат

Intuitive control

Интуитивна контрола

LCD-екран на допир од 12,7 cm

Mobile printing

Печатење од мобилен телефон

Компатибилност со Android и iOS

Compact design

Компактен дизајн

Компактен модел што заштедува простор

Secure printing

Безбедно печатење

Издавање документи со PIN

Application Library

Многубројни апликации

Прилагодливи апликации на екранот

Enhanced toner cartridges

Подобрени картриџи со тонер

Висококвалитетни, не создаваат неред

Погледнете ги сите спецификации

MF445dw

i-SENSYS MF446x од Canon

Продуктивниот и ефикасниот MF446x е опремен и со приспособливи контроли, безжично поврзување и обемни функции за безбедност и намалување на трошоците преку Universal Login Manager (ULM).

Спецификации

Rapid print speeds

Големи брзини на печатење

Еднострано печатење со 38 стр./мин. во A4-формат

Universal Login Manager

Universal Login Manager

Алатки за проверка на идентитет на корисниците и за намалување на трошоците

Straightforward control

Едноставна контрола

LCD-екран на допир од 12,7 cm

Mobile connectivity

Поврзување со мобилни уреди

Компатибилност со Android и iOS

Space-saving design

Дизајн кој ќе ви заштеди простор

Компактен модел

Secure printing

Безбедно печатење

Издавање документи со PIN

Application Library

Многубројни апликации

Прилагодливи апликации на екранот

3-in-1 model

3-во-1 модел

Печатење, копирање и скенирање

Погледнете ги сите спецификации

MF446x

i-SENSYS MF449x од Canon

MF449x ви нуди сè што е потребно - печатете, скенирајте, копирајте и праќајте факс со модерна машина, а притоа работете безбедно и со помали трошоци благодарение на Universal Login Manager (ULM). Приспособливите контроли овозможуваат уште попрактично ракување.

Спецификации

Total multifunctionality

Максимална повеќефункционалност

Печатење, копирање, скенирање и праќање факс

Rapid print speeds

Големи брзини на печатење

Еднострано печатење со 38 стр./мин. во A4-формат

Universal Login Manager

Universal Login Manager

Алатки за проверка на идентитет на корисниците и за намалување на трошоците

Straightforward control

Едноставна контрола

LCD-екран на допир од 12,7 cm

Mobile connectivity

Поврзување со мобилни уреди

Компатибилност со Android и iOS

Space-saving design

Дизајн кој ќе ви заштеди простор

Компактен модел

Secure printing

Безбедно печатење

Издавање документи со PIN

Application Library

Многубројни апликации

Прилагодливи апликации на екранот

Погледнете ги сите спецификации

MF449x

Апликација Canon PRINT Business

Бесплатната апликација ви овозможува да печатите фотографии и документи, да ги читате скенираните податоци и да префрлувате содржини во услугите за складирање на Cloud користејќи голем избор на печатачи од Canon, директно од вашите мобилни уреди.

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА АПЛИКАЦИЈАТА НАМЕНЕТА ЗА IPHONE

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА АПЛИКАЦИЈАТА НАМЕНЕТА ЗА ANDROID

Дознајте повеќе за апликацијата

Canon PRINT Business App

Потрошни материјали

Оригинални картриџи со тонер
Оригиналните картриџи со тонер од Canon нудат неверојатен квалитет на слика и голем обем на печатење благодарение на специјално дизајнираниот тонер. Овие картриџи сега се испорачуваат со технологијата Auto Seal Removal што овозможува замена на картриџи без напор и без неред.

Награди

Поврзани производи