Canon imageFORMULA DR-C230

Canon imageFORMULA DR-C230

Компактен скенер за документи со брзина, моќ и флексибилност за задоволување на потребите на најдинамичните опкружувања и опкружувањата со најголеми потреби.

Побарајте информации

Компактен и модерен дизајн и моќни функции за зголемување на ефикасноста

Мали димензии, големи перформанси – imageFORMULA DR-C230 нуди неверојатна сигурност и врвна продуктивност по достапна цена. Овој издржлив скенер за на работна маса скенира документи во повеќе формати и големини на едноставен начин.

Погледни целосни спецификации

Canon imageFORMULA DR-M260

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Scanning side

Брзина на скенирање: 30 стр./мин. / 60 слики/мин. (црно-бело и во боја)

Optical resolution

Страна на скенирање: предна / задна / двострано

Automatic Document Feeder

Автоматски механизам за снабдување со документи

Interface

Интерфејс: High-speed USB 2.0

Efficient batch scanning

Ефикасно сериско скенирање

Easy intuitive scanning

Лесно и интуитивно скенирање

Погледнете ги сите спецификации

Canon imageFORMULA DR-M260
thumbnail

Canon’s award-winning desktop scanner

Погледни видеозапис

Canon imageFORMULA DR-M260

Што содржи кутијата

Скенер

Фах за снабдување

Диск за поставување

Документација

USB кабел

AC адаптер

Кабел за напојување

Поврзани производи