imageFORMULA DR-S130

Практичен и сигурен скенер со флексибилни опции за мрежно поврзување.

Побарајте информации

imageFORMULA DR-S130

3.500

Проценети скенирања дневно

30

Страници во боја во минута

ADF за 60

со капацитет од 60 листови

Интерфејс

Поврзување преку USB или WiFi

Интуитивно и висококвалитетно скенирање со разновидни опции

Уживајте во брзо и сигурно скенирање со високи перформанси, како и едноставно ракување преку големиот екран на допир во боја. Опциите за поврзување преку WiFi или USB овозможуваат флексибилно поврзување за практична употреба во сите апликации и опкружувања за скенирање.

Лист со податоци

Флексибилно поврзување

Опции за поврзување преку USB и Wi-Fi за непречена интеграција.

Високи перформанси

Доследно прецизна обработка на слики во боја со брзина до 30 стр./мин./60 слики/мин.

Максимизирана продуктивност

Едноставно ракување преку голем LCD-екран на допир во боја од 4,3” и конфигурации со еден допир.

DR-S130 Paper tray out FSL 03

Спецификации за производот

Продуктивност

Скенирање во боја со голема брзина од 30 стр./мин./60 слики/мин. со ADF за 60 листови

Опции за поврзување

Поврзување преку WiFi и USB

Едноставно користење

Голем екран на допир во боја и функција за скенирање со проследување директно преку мрежа

Цврст дизајн

Работен обем до 3.500 скенирања дневно

Автоматска обработка

Напредна интелигентна обработка со OCR и препознавање баркодови/2D-кодови

Ракување со хартија

Моќни валјаци за сигурно снабдување со различни документи, вклучувајќи пасоши и картички за идентификација

Софтвер

Содржи CaptureOnTouch Pro со алатки за лесно снимање и обработка на работни процеси

Погледнете ги сите спецификации

DR-S130 Ambient

Слични производи

Дознајте како imageFORMULA DR-S130 може да ја зголеми вашата деловна продуктивност.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ