imageFORMULA DR-S150

Скенер со високи перформанси и флексибилни опции за мрежно поврзување.

Побарајте информации

Intro Image

4.000

Проценети скенирања дневно

45

Страници во боја во минута

ADF со капацитет

за 60 листови

Интерфејс

Поврзување преку USB, LAN или WiFi

Интуитивно и висококвалитетно скенирање со разновидни опции

Уживајте во брзо и сигурно скенирање со високи перформанси, како и едноставно ракување преку големиот екран на допир во боја. Опциите за поврзување преку LAN, WiFi или USB овозможуваат флексибилно поврзување за практична употреба во сите апликации и опкружувања за скенирање.

Лист со податоци

Флексибилно поврзување

Опции за поврзување преку USB, LAN и Wi-Fi за непречена интеграција.

Високи перформанси

Доследно прецизна обработка на слики во боја со брзина до 45 стр./мин./90 слики/мин.

Максимизирана продуктивност

Едноставно ракување преку голем LCD-екран на допир во боја од 4,3” и конфигурации со еден допир.

Ефикасен и безбеден

Централизирано управување со корисниците на скенерот, со различни методи за проверка на идентитет

Productivity-Image quality-Reliability

Спецификации за производот

Продуктивност

Скенирање во боја со голема брзина од 45 стр./мин./90 слики/мин. со ADF од 60 листови

Опции за поврзување

Поврзување преку LAN, WiFi и USB

Едноставно користење

Голем екран на допир во боја и функција за скенирање со проследување директно преку мрежа

Цврст дизајн

Работен обем до 4.000 скенирања дневно

Автоматска обработка

Напредна интелигентна обработка со OCR и препознавање баркодови/2D-кодови

Ракување со хартија

Моќни валјаци за сигурно снабдување со различни документи, вклучувајќи пасоши и картички за идентификација

Намалени трошоци за ИТ и работни трошоци

Централизирано управување со профилите за корисници и скенерот преку CaptureOnTouch Admin

Зголемена безбедност

Едноставен пристап со 4-цифрен PIN-код, а софтверот CaptureOnTouch Admin поддржува различни методи за проверка на идентитет при најавување на корисниците, вклучувајќи ја и опцијата NFC

Софтвер

Содржи CaptureOnTouch Pro со алатки за лесно снимање и обработка на работни процеси

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image

Слични производи

Дознајте како imageFORMULA DR-S150 може да ја зголеми продуктивноста на вашиот бизнис.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ