Home & Small Office Printers

Инк-џет печатачи PIXMA

Создавајте висококвалитетни документи и фотографии. Брзо печатење за домови и мали претпријатија.

Неверојатни испечатени материјали

За секоја прилика.

MX924 PackShot

Печатачи за домашни канцеларии

Практични решенија за максимизирање на продуктивноста и поврзување кое овозможува беспрекорно споделување за време на вашето деловно работење.

Погледнете ја палетата

MX924 AMBIENT
Home & Photo Printers PIXMA PRO-1 AMBIENT

Печатачи со резервоари за мастило што се дополнуваат

Економично печатење на големи количини. Нашите печатачи со резервоари за мастило што се дополнуваат нудат поголема ефикасност и попрактично користење.

Погледнете ја палетата

Home & Photo Printers PIXMA PRO-1 AMBIENT
Essen PackShot

Печатачи за домашни канцеларии

Домашните фотопечатачи PIXMA се стилски, компактни и практични за користење и нудат извонредни резултати, во секоја прилика.

Погледнете ја палетата

Essen AMBIENT
Canon pro photo printers

PRO фотопечатачи

Преземете ја целосно креативната контрола со палетата на професионални фотопечатачи PIXMA за A3 формати.

Погледнете ја палетата

PIXMA PRO-1 AMBIENT

Разгледајте ја целосната палета

Погледнете ги сите стилски инк-џет печатачи PIXMA на Canon, дизајнирани за брзо и висококвалитетно печатење на документи и фотографии.

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ЦЕЛАТА ПАЛЕТА

Дали барате мастила и хартија?

Пронајдете го вистинскиот резервоар со мастило или картриџ и хартија за вашиот PIXMA печатач со нашиот пребарувач на потрошни материјали.

Погледнете ја палетата >

Оригиналните мастила и фотохартии >

PIXMA MG7750


Дали ви треба помош при избирањето печатач?

Употребете ја нашата алатка за избор и најдете го совршениот печатач за во домот.

ПРОНАЈДИ ПЕЧАТАЧ

Добијте инспирација, пријавете се веднаш

Не пропуштајте ги никогаш најновите понуди од Canon, совети и водичи, вести и покани за локални настани.

Пријавете се веднаш