EOS Quality

EOS квалитет во лесно преносливо куќиште

Голема технологија, мали димензии

Овој пренослив фотоапарат без огледало, опремен со професионални технологии од Canon, беспрекорно ги користи квалитетот и брзината на DSLR во куќиште со приближно двојно помали димензии и тежина од EOS 80D.

EOS-M5_Ambient_Comparison
Mod17_GALI

Извонредни бои и детали

Снимајте фотографии и видеоснимки исполнети со бои и детали. CMOS сензорот со APS-C големина и 24,2 мегапиксели лесно создава слики со мал шум и извонреден динамички опсег.

Квалитет што се добива
директно од фотоапаратот

Снимајте прекрасни слики директно со фотоапаратот опремен со моќен процесор за слика DIGIC 7, со вградена корекција на дифракцијата во стил на EOS, подобро намалување на шумот и автоматска оптимизација на осветлувањето.

DIGIC7_Illustration

Беспрекорна интеграција

Уживајте во беспрекорна интеграција со вашите постоечки работни процеси со EOS, благодарение на стиловите на слики на EOS. Бидете креативни со неверојатно прилагодливата маргина на грешка кај 14-битните слики од RAW формат со мал шум и извонреден динамички опсег.

Mod19_Oli_80A9946

Повеќе придобивки од EOS M5

EOS M5

EOS M5

Најдобар фотоапарат без огледало од Canon кој нуди беспрекорен DSLR квалитет и брзина за ентузијастите.

Прочитајте повеќе