Supercharged to capture spontaneous moments

Извонредно моќен уред за доловување спонтани моменти

Бидете спонтани

Реагирајте инстинктивно на моментот и доловете ги брзите движења на едноставен начин, благодарение на Dual Pixel CMOS AF, кој овозможува AF брзини во стил на DSLR и многу прецизно следење.

Be spontaneous

Фокусирајте се на квалитетот

Dual Pixel CMOS AF ги вчитува сите „леви и десни“ фотодиоди на пикселите независно, за да овозможи AF со откривање на фаза и брзо и прецизно фокусирање, овозможувајќи максимален квалитет на сликата. Покрај тоа, Dual Pixel CMOS AF може да се користи беспрекорно до 80% од ширината и висината на кадарот и може да работи заедно со DIGIC 7 за да овозможи сигурни перформанси за следење објекти.

Focus on quality

Доловете ги сите случувања

Следете ги случувањата со непроменливото континуирано фотографирање со 7 fps во RAW формат со автоматскиот фокус со следење (Servo AF). Или, пак, фотографирајте континуирано со 9 fps со фиксен фокус.

Catch all the action

Подготвен во секое време

Брзото вклучување за 1 секунда и одзивот на фотоапаратот му овозможуваат на фотоапаратот да биде подготвен за користење во секое време.

Ready when you are

Повеќе придобивки од EOS M5

EOS M5

EOS M5

Најдобар фотоапарат без огледало од Canon кој нуди беспрекорен DSLR квалитет и брзина за ентузијастите.

Прочитајте повеќе