Mod25_GALI

Совршен за креативно снимање

Уникатни видеоснимки со филмски изглед

Снимајте неверојатни видеоснимки со уникатен филмски изглед. Dual Pixel CMOS AF нуди прецизно следење на објектите и, во комбинација со технологиите за фокусирање со STM и AF со допир, овозможува прекрасни промени во фокусирањето.
Погледнете го Dual Pixel CMOS AF во акција

EOS-M5
Steady_footage_everytime

Стабилни снимени материјали во секоја прилика

Снимајте стабилни содржини во секоја прилика, дури и кога користите објективи без IS, благодарение на вградената стабилизација со 5 оски која нуди подобри резултати кога се користи со EF-M или EF-S објективи компатибилни со динамичка IS.
Погледнете ја вградената стабилизација со 5 оски во акција

Mod38_HP

Неверојатен квалитет

Снимајте Full HD видеоснимки со 60 fps со извонредна длабочина и острина. Високата стапка на слики е одлична за јасен приказ на динамичните случувања и нуди одлични опции за репродукција на забавени движења.

Добијте креативна контрола

Експериментирајте со вашата креативност со целосната контрола врз решетката, брзината на блендата и звукот користејќи го рачниот режим. Добијте повеќе опции за снимање звук со влезниот приклучок за надворешен микрофон.

Mod39

Уредувањето е многу едноставно

Зачувајте ги ситните детали во осветлените делови со приоритетот на најсветли тонови . Користете ги стиловите на слика од Canon кои ќе ви овозможат максимална маргина на грешка при уредувањето и лесно усогласување на „чувството“ на материјалот со другите EOS и Cinema EOS уреди.

EC394

Повеќе придобивки од EOS M5

EOS M5

EOS M5

Најдобар фотоапарат без огледало од Canon кој нуди беспрекорен DSLR квалитет и брзина за ентузијастите.

Прочитајте повеќе