EC394

Споделете ги вашите слики и видеоснимки со светот – веднаш

Поврзете се без напор

Поврзете го вашиот фотоапарат со компатибилни уреди со Android со само еден допир, благодарение на технологијата за динамички NFC и префрлувајте ги вашите слики едноставно преку апликацијата Camera Connect.

Music Promo Lifetsyle Christian Anderl

Bluetooth®

EOS M5 е опремен со технологија за Bluetooth® со мала потрошувачка на енергија*, која овозможува постојана врска помеѓу паметен уред и фотоапаратот, за лесно воспоставување на целосна Wi-Fi врска.

Lifestyle Gali Tibbon Bluetooth

Апликација Camera Connect од Canon

По впарувањето, може да преземате слики или да фотографирате далечински со прегледување во живо користејќи ја апликацијата Camera Connect, со која воспоставувате Wi-Fi врска помеѓу двата уреди и која ја елиминира потребата од ракување со фотоапаратот.
Погледнете како функционираат Bluetooth и апликацијата Camera Connect

CCCA

Правење резервни копии без напор

Користете ја услугата за синхронизација на слики за да направите резервна копија од новите слики во услугите Cloud и автоматски да ги синхронизирате со вашиот компјутер или да ги преземете во вашиот паметен уред.

Повеќе придобивки од EOS M5

EOS M5

EOS M5

Најдобар фотоапарат без огледало од Canon кој нуди беспрекорен DSLR квалитет и брзина за ентузијастите.

Прочитајте повеќе

*Опремен со технологија за Bluetooth® со мала потрошувачка на енергија.