EOS RP Lenses & Accessories

Објективи и додатоци за EOS RP од Canon

Проширете ја вашата креативна визија со објективите за целосна слика и дополнителната опрема за фотоапарати од Canon што се препорачани за EOS RP од Canon

Побрзи, поостри и исклучително квалитетни. Објектив од Canon за секоја прилика

Со EOS RP од Canon започнува ново и креативно доживување со формат за целосна слика. Благодарение на палетата со нова генерација на објективи RF и компатибилноста со светски познатите објективи EF и EF-S преку адаптер, вашата визија никогаш не била подостапна за реализација.

Објективи RF

Новиот приклучок за монтирање објективи на системот EOS R поставува нов стандард за палетата на револуционерни објективи.

Адаптери и дополнителна опрема за EOS RP од Canon

Адаптерите за системот EOS R нудат потполна компатибилност со објективите EF и EF-S од Canon, што на сопствениците на EOS RP од Canon кои користат и EOS-фотоапарат им овозможува целосна интеграција со нивните објективи.

Објективи EF

Истражете го неверојатниот свет на објективите EF за целосна слика од Canon што нудат ненадминат избор на квалитет, перформанси и достапност.

Speedlite блицoви

Осветлете ги вашите објекти на креативен начин, почнувајќи од макро па сè до студио и многу повеќе, со палетата блицови Speedlite од Canon

Додатоци за напојување

Фотографирајте подолго со EOS RP од Canon со помош на разните додатоци за напојување

Друга дополнителна опрема

Разгледајте ја палетата на специјална дополнителна опрема од Canon што ќе ви помогне да фотографирате уште подобро

Може да ве интересира и