Speedlite блиц

Canon Speedlite-предавател ST-E10

Поврзете ги и контролирајте ги далечински вашите компатибилни блицови Speedlite со помош на овој мал, практичен и повеќефункционален приклучок за дополнителна опрема.

Спецификации

 • Далечинско активирање на блиц со радиофреквентни бранови

  Активирајте одредени Speedlite-блицови на далечина од 30 m

 • Поврзување повеќе блицови

  Контролирајте до 15 Speedlite-блицови

 • Напредни функции

  Поддржува синхронизација со втора завеса и моќност од 1/8192 со компатибилни Speedlites-блицови и фотоапарати

 • Копче MENU на Speedlite-предавателот

  Го отвора екранот со поставки за Speedlite на LCD-екранот на фотоапаратот заради лесна контрола

 • Без батерии

  Се напојува директно од фотоапаратот

 • Заштита од временски услови

  Професионална отпорност на лоши временски услови од класата на серијата L

Speedlite ST-E10

Што содржи кутијата

 • Speedlite-предавател ST- E10

 • Мека торбичка

 • Капаче за приклучок

 • Гаранција

Слични производи

 1. Со компатибилни комбинации на Speedlite-блиц/фотоапарат
 2. Сите податоци се базираат на стандардните методи за тестирање на Canon, освен ако не е поинаку назначено.
  Подлежи на промена без претходно известување.