Безжичен предавател

Canon Speedlite Transmitter ST-E3-RT

Активирајте компатибилни Speedlite блицеви на растојанија до 30 m. Контролата со радиофреквентни бранови обезбедува сигурно користење дури и кога има препрека на директната патека помеѓу вас и уредот.

 • Сигурна контрола на надворешниот блиц

  Контролирајте компатибилни Speedlite блицеви од Canon на растојанија до 30 m. Активирањето со радио фреквенција од 2,4 GHz функционира сигурно, дури и кога фотографирате на отворено и зад агли – не е потребна директна патека помеѓу Вас и уредот.

 • Фотографирање со повеќе блицеви

  Направете системи за сложено осветлување со повеќе блицеви, со можност за активирање до 15 Speedlite-блицеви преку еден Speedlite-предавател ST-E3-RT што може да се прикачи на фотоапаратот. Мерењето на блицот E-TTL II го олеснува контролирањето на експозицијата.

 • Далечинско управување на фотоапаратот

  Активирајте EOS-фотоапарат опремен со Speedlite-предавател ST-E3-RT преку втор уред или преку компатибилен Speedlite-блиц, како што е Speedlite 600EX II-RT. Може да се активираат до 15 фотоапарати одеднаш, за да добиете синхронизирано фотографирање.

 • Практичен дизајн

  Speedlite-предавателот ST-E3-RT е заштитен од прав и влага исто како и професионалните EOS-фотоапарати и објективите од серијата L. Тој се одликува со читлив LCD екран за контрола со задно осветлување и се напојува со две AA/LR6 батерии.

Спецификации

 • Далечинско активирање на блиц со радиофреквентни бранови

 • Активирајте одредени Speedlites блицеви на далечина од 30 m

 • Дел од системот на блицеви E-TTL II

 • Овозможува контрола на 15 блицеви

 • Далечинско активирање на фотоапаратот

 • Заштита од прав и влага

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за снимање извонредни слики со далечинско активирање на блиц, само додајте блицеви и фотоапарати

 • Speedlite предавател ST-E3-RT

 • Мека торбичка

Одржување, надградби и поправки

Ажурирајте ги фотоапаратите и дополнителната опрема од Canon со најновите ажурирања на фирмверот и на услугите или однесете ја вашата опрема во најблискиот овластен сервисен центар.

Слични производи

Слични статии