EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

Овој објектив им е омилен на професионалните фотографи: брз, флексибилен и создаден за секаква намена.

Неопходен телефото објектив за професионално фотографирање

Модерен класичен објектив: овој објектив со телефото зум и брза решетка е омилен избор на фотографи од сите жанрови. Сега нуди уште подобри перформанси при силна светлина и дизајниран е да се користи во најтешки услови.

Погледни целосни спецификации

EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Разновиден опсег на зумирање од 70-200 mm

Стабилизација на слика со 3,5 чекори

USM автоматски фокус

Опсег на решетката f/2,8-32

Минимално фокусно растојание од 1,2 m

Заштитен од прав и влага

Дијафрагма со 9 сечила

Тежина: 1480 g, диј. x должина: 88,8x199 mm

Погледнете ги сите спецификации

EF 70-200mm f2.8L IS III USM
EF 70-200mm f2.8L IS III USM

Што содржи кутијата

Објектив EF 70-200 mm f/2,8L IS III USM

Сенило за објектив ET-87

Торбичка за објектив LZ1326

Wide Angle Lens

Широкоаголни објективи

Добијте пошироко видно поле и опфатете повеќе во кадарот со нашата палета на широкоаголни објективи.

Дознајте повеќе

Дополнителна опрема

Поврзани производи