EF 70-200mm f/4L IS II USM Hero

Canon EF 70-200mm f/4L IS II USM

Пренослив објектив со телефото зум што нуди професионални перформанси, IS со 5 чекори и брзо фокусирање со USM

Професионални перформанси и преносливост

Идеален за фотографите во движење: овој објектив со телефото зум е компактен, а сепак нуди квалитет на слика што ќе ве воодушеви.

Погледни целосни спецификации

EF 70-200mm f/4L IS II USM FSL with hood

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Разновиден опсег на зумирање од 70-200 mm

Стабилизација на слика со 5 чекори

USM автоматски фокус

Опсег на решетката f/4-32

Минимално фокусно растојание од 1 m

Заштитен од прав и влага

Дијафрагма со 9 сечила

Тежина: 780 g, диј. x должина: 80x176 mm

Погледнете ги сите спецификации

EF 70-200mm f/4L IS II USM side
whats-in-the-box

Што содржи кутијата

Објектив EF 70-200 mm f/4L IS II USM

Сенило за објектив ET-78B

Мека торбичка LP1224

Дополнителна опрема

Поврзани производи