Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM

Приближете се и откријте ги најситните детали со макро објектив од Canon што може да го осветли вашиот објект.

Hero
Take a detailed look

Погледнете подетално

Дознајте како објективот EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM може да ве доближи поблиску

Погледни видеозапис

Макро фотографирање со нов начин на осветлување

Фотографирајте мали објекти и откривајте најситни детали како никогаш досега. Осветлувањето може да се контролира за да го добиете саканиот изглед со помош на вграден Macro Lite во крајниот дел на објективот.

Погледни целосни спецификации

Front

Приближете се неверојатно блиску и снимајте неверојатни детали

Со минимално работно растојание од 3 cm, предметите можат да се репродуцираат со зголемување во реална големина и со неверојатни детали.

Samples Capture Amazing Detail

Вграден уред за осветлување што е практичен за користење и контролирање

Снимајте јасни детали и осветлувајте ги објектите со LED Macro Lite кој е вграден во крајниот дел на објективот.

Easy to use lighting built-in
Great image quality

Одличен квалитет на слика дури и при рачно фотографирање

Фотографирајте рачно без да се грижите за тресењето на фотоапаратот, благодарение на оптичкиот стабилизатор на слика со хибридна стабилизација на слика.

Погледни видеозапис

Објектив што нуди разновидни опции за сите видови на фотографирање

EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM е одличен објектив за портрети и улично фотографирање бидејќи нуди ист агол на видливост како објективите од 56 mm со f/2.8 поставени на фотоапарат за целосни слики.

Sample Versatile Lens
Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM Video

Одличен и за видеоснимки

Снимајте неверојатни видеоснимки одблиску користејќи го речиси бесшумниот STM за автоматски фокус и создавајте рамномерни промени на фокусот.

Хибридна стабилизација на слика

Спречува тресење на фотоапаратот за да добиете појасни видеоснимки

STM автоматски фокус

Рамномерен и тивок автоматски фокус за снимање видеоснимки


Спецификации

35 mm

Фокусна должина

Хибридна

Стабилизација на слика

STM

Автоматски фокус

f/2,8

Макс. Решетка

Macro Lite

Вградено

1x

Макс. Зголемување

69,2 x 55,8

Макс. дијаметар x должина (mm)

190

Тежина (g)

Погледнете ги сите спецификации

Specifications side profile

Дополнителна опрема

Поврзани производи

Дознајте повеќе за макро фотографирањето

Истражувајте го макро светот и дознајте како може да ги истакнете најситните детали дури и кај најмалите објекти.