Beautiful house

Canon TS-E 50mm f/2.8L MACRO

Овој специјален и компактен објектив од 50 mm што се закосува и поместува нуди контрола на перспективата за извонредно остри пејзажи и фотографирање архитектура.

Специјален примарен објектив од серија L со контрола на перспективата

Овој објектив се закосува и поместува и ви овозможува да ја контролирате перспективата и длабочината на полето благодарение на внимателно калибрираните движења, неверојатните оптички технологии и леќите од прецизно стакло за мало изобличување, извонредна резолуција низ целата површина на сликата и сооднос за макро од 1:2.

Погледни целосни спецификации

TS-E 50mm f/2.8L MACRO

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Опсег на закосување од ± 8,5° и поместување до ±12 mm

Слој со структура со суб-бранова должина

Слој со воздушна сфера

Сооднос за макро од 1:2 во однос на реалната големина

Фокусна должина од 50 mm

Погледнете ги сите спецификации

Canon TS-E 50MM F/2.8L

Што содржи кутијата

TS-E 50mm f/2,8L MACRO

Капаче за објектив E-77 II

Сенило за објектив ES-84

Торбичка за објектив LP1219

Капаче за објектив за заштита од прав E

Упатство за користење

Awards

Поврзани производи