Canon TS-E 90mm f/2.8L MACRO

Canon TS-E 90mm f/2.8L MACRO

Подобрете ја вашата замисла со неверојатен објектив од 90 mm што се закосува и поместува и нуди контрола на перспективата за прекрасни портрети и слики од производи.

Специјален објектив од серија L што се закосува и поместува

Контролирајте ја перспективата и длабочината на полето кај портретите и сликите од производи со помош на внимателно калибрираните движења, неверојатните оптички технологии и прецизното стакло за мало изобличување, дури и при сооднос за макро од 1:2.

Погледни целосни спецификации

TS-E 90mm f/2.8L MACRO

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Опсег на закосување од ± 10° и поместување до ±12 mm

Асферични и UD елементи на објектив

Слој со воздушна сфера

Сооднос за макро од 1:2 во однос на реалната големина

Фокусна должина од 90 mm

Погледнете ги сите спецификации

TS-E 90MM F/2.8L Lens

Што содржи кутијата

TS-E 90mm f/2,8L MACRO

Капаче за објектив E-77 II

Сенило за објектив ES-84

Торбичка за објектив LP1219

Капаче за објектив за заштита од прав E

Упатство за користење

Поврзани производи