Printer Consumables

Потрошни материјали за печатачи

Совршена комбинација за печатење

Некои работи функционираат подобро кога се заедно. Употребата на вашиот печатач од Canon во комбинација со мастила и фотохартија од Canon овозможува оптимални перформанси и врвен квалитет при секое печатење.

Оригинални мастила и тонер од Canon

Print More

Најдобар квалитет

Прекрасен и долготраен квалитет на печатење со исклучителни детали, текст во боја и црн текст.

More reliable prints

Посигурно печатење

Оригинални мастила и тонер создадени од Canon за совршено да одговараат на вашиот печатач од Canon.

More consistent prints

Беспрекорна доследност

Доследен квалитет и беспрекорни перформанси со вашиот печатач од Canon, со рамномерни бои и детални црни тонови.

Дали ви треба помош да пронајдете мастило?

Пронајдете ги најдобрите мастила, тонер или хартија за вашиот печатач од Canon.

Дознајте повеќе

Need help finding ink
Printer ink for PIXMA

Мастило за печатење за PIXMA

Печатете импресивни и долготрајни документи и фотографии со мастилата за печатење произведени од Canon.

Откријте повеќе

Printer ink for PIXMA
Printer ink for MAXIFY

Мастило за печатење за MAXIFY

Добијте бои со професионален квалитет што се оптимизирани за деловно печатење со мастилата за печатење со голема густина и двојна отпорност од Canon.

Откријте повеќе

Printer ink for MAXIFY
Printer toner for i-SENSYS

Тонер за печатење за i-SENSYS

Тонерот од Canon работи беспрекорно со печатачите i-SENSYS за да обезбеди брзи перформанси и висококвалитетни отпечатени материјали.

Откријте повеќе

Printer toner for i-SENSYS

Зошто да изберете оригинални мастила од Canon?

Оригиналните потрошни материјали од Canon се произведени подобро за да обезбедат сигурност, квалитет и вредност какви што може да очекувате од вашиот печатач од Canon.

Дознајте повеќе…

Не го пронајдовте тоа што го баравте?

Добијте инспирација, пријавете се веднаш

Не пропуштајте ги никогаш најновите понуди од Canon, совети и водичи, вести и покани за локални настани.

Пријавете се веднаш

*Врз основа на 2018 Keypoint Intelligence - студија на Buyers Lab овластена од Canon за споредба на картриџи од Canon со комплет картриџи од трети страни.