Печатачи MegaTank

Canon PIXMA G1416

Компактен печатач што се дополнува со мастило за голема потрошувачка за секојдневно економично печатење на живописни фотографии и остри документи во домот.

Спецификации

 • Печатење големи количини

 • Вградени резервоари со мастило

 • Хибриден систем на мастила

 • Печатење без рабови

 • Автоматско вклучување

 • Остар текст во црна боја

 • Снабдување со хартија од задната страна

 • My Image garden

PIXMA G1411

PIXMA G1411

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за едноставно и економично печатење во домот - само додајте хартија или медиуми за фотографии.

 • Печатач со една функција - PIXMA G1416

 • 4 шишиња со мастило за голема потрошувачка (1 x BK/C/M/Y)

 • Кабел за напојување

 • CD-ROM за подесување

 • Упатства и други документи

Слични производи

 1. *Потрошувачката на страници претставува вредност што е пресметана врз основа на посебен метод за тестирање на Canon, користејќи ја симулацијата за континуирано печатење и табелата ISO/IEC 24712 со резервни резервоари за мастило по почетното поставување. Различните потрошувачки на страници не треба да се комбинираат