Canon PIXMA TS6150 Series

Серија PIXMA TS6150 од Canon

Паметен, стилски и мал сè-во-едно уред со повеќе опции за поврзување и 5 мастила за во домот, за брзо и висококвалитетно печатење фотографии и документи за целото семејство.

Галерија

Паметен и стилски сè-во-едно уред со повеќе опции за поврзување

Овој неверојатно компактен сè-во-едно уред ви овозможува да печатите, скенирате и копирате извонредни фотографии и остри документи во домот. Се одликува со екран на допир од 7,5 cm, 5 одделни мастила и нуди паметни опции за безжично поврзување и поврзување со услугата Cloud.

Погледни целосни спецификации

Forssa-EU

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Wi-Fi printing

Безжично користење и споделување

Canon PRINT app

Апликација Canon PRINT

Bluetooth

Bluetooth

5 single inks

5 одделни мастила

7.5 cm touch screen

Екран на допир од 7,5 cm

PIXMA cloud link

Печатење квадратни медиуми од 5x5”

Dual paper feeder

Два механизми за снабдување со хартија

Touch Screen

Екран на допир

Погледнете ги сите спецификации

icon
Forssa EUR BLACK WITB

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за извонредно печатење за целото семејство – само додајте хартија и медиуми за фотографии.

Сè-во-едно печатач – серија PIXMA TS6150

Однапред подесени резервоари со мастило

Кабел за напојување

CD-ROM за поставување

Прирачници

Регистрирајте се и добијте уште повеќе од вашиот печатач!

Добивајте поени и освојувајте награди додека печатите со оригиналните мастила од Canon. Можна е достава на мастила директно до вашата врата кога ќе ви требаат…

Регистрирајте се веднаш за да дознаете повеќе.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Производите од Canon го вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолабораториски квалитет во секое време.

Поврзани производи

*Опремен со технологија за Bluetooth® со мала потрошувачка на енергија (печатењето и скенирањето преку Bluetooth е достапно само кај уреди со Android). Нема гаранција дека функциите што се достапни преку Bluetooth и апликацијата Canon PRINT Inkjet/SELPHY ќе функционираат кај сите паметни телефони со Android. Зборот во ознаката Bluetooth® и лого ознаките на Bluetooth® се регистрирани заштитни знаци во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секое користење на тие знаци од страна на Canon Inc. е дозволено со лиценца. Другите заштитни знаци и заштитни имиња им припаѓаат на нивните сопственици.
**Скенирањето кон Cloud е достапно само за корисници на оригинални мастила од Canon.