Hero Image

Серија PIXMA TS6350

Напредниот 3-во-1 уред со 5 посебни мастила нуди безжично поврзување, креативни можности и може да извршува повеќе задачи истовремено, па затоа може да се користи и дома за обработка на документи за работа или семејни проекти.

Галерија

Модерен уред за истовремено извршување повеќе задачи

Стилскиот асиметричен дизајн, 5-те единечни мастила и интуитивната LED-лента за статус ја прават серијата PIXMA TS6350 одлична алатка за работа. Добивајте беспрекорни фотографии со технологијата FINE и мастилата ChromaLife100 или печатете документи со остар текст со помош на наменските црни мастила со пигмент.

Погледни целосни спецификации

Specification Intro

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Icon 01

5 одделни мастила

Систем со мастила ChromaLife100 и технологија FINE

Icon 01

Безжично поврзување

Апликација Canon PRINT, AirPrint (iOS) и Mopria (Android)

Icon 01

Брза проверка на статусот

LED-лента за статус

Icon 01

Автоматски излезен фах

Излезен фах што се издолжува

Icon 01

Разновидно управување со медиуми

2-насочно снабдување со хартија

Icon 01

Печатење фотографии без рабови

фотографии без рабови од 10x15 cm за 21 секунда

Icon 01

Интуитивна контрола

OLED-екран од 1,44", безжично поврзување, копче QR

Icon 01

Автоматизирана функција

Автоматско 2-страно печатење и откривање на ширината на хартијата

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Што содржи кутијата

Печатете, скенирајте и копирајте со оваа неопходна опрема:

Сè-во-едно печатач - серија PIXMA TS6350

Поставување на резервоарите за мастило

Кабел за напојување

CD-ROM за поставување

Упатства и други документи

Регистрирајте се и добијте уште повеќе од вашиот печатач!

Добивајте поени и освојувајте награди додека печатите со оригиналните мастила од Canon. Можна е достава на мастила директно до вашата врата кога ќе ви требаат…

Регистрирајте се веднаш за да дознаете повеќе.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Производите од Canon го вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолабораториски квалитет во секое време.

Слични производи