Canon PIXMA Printer on a desk surrounded by printer prints
Blank-Rect Image

Canon PIXMA TS705

Овој компактен и достапен печатач со одлични опции за поврзување ви нуди високи перформанси и лесно ракување за во домот или канцеларијата.

Компактен печатач со опции за поврзување за во домот или канцеларијата

Моќни функции, а мали димензии - најмалиот печатач со една функција и 5 мастила од Canon се одликува со голем капацитет за 350 листови, опции за беспрекорно поврзување и може да печати професионални документи и висококвалитетни фотографии - сето тоа по достапна цена.

Погледнете ги целосните спецификации

Canon PIXMA TS705 Black Printer
Man at bakery stall surrounded by pastries in basket

Компактна форма и опции за поврзување

Дознајте зошто PIXMA TS705 е идеален компактен печатач за вашиот дом или канцеларија.

Погледни видеозапис

Едноставно поврзување

Поврзете го во локална мрежа или со лаптоп, компјутер или паметен уред со допир на едно копче и печатете преку апликацијата Canon PRINT, AirPrint (iOS), Mopria (Android) или Windows 10 Mobile.

Simple connectivity – tablet device being held

Работете без прекин

Искористете ги придобивките од непрекинатото печатење со големиот капацитет за 350 листови обична хартија и 2-насочното снабдување со хартија. Следете ги нивоата на мастилата преку LCD-екранот на кој лесно може да го видите нивниот статус.

Canon PIXMA Black Printer on desk

Ефикасно функционирање

Заштедете хартија со автоматското 2-страно печатење и зголемете ја ефикасноста со картриџите за голема потрошувачка. Печатете 2 до 3 пати повеќе со мастилата XL и XXL во споредба со стандардните картриџи - 5-те единечни мастила овозможуваат менување само на празните картриџи.

Canon Printer and Ink on book shelf
Top view of Canon PIXMA Black Printer surrounded by prints

Документи со деловен квалитет

Со 5-те единечни мастила ќе печатите остар текст и живописни бои што ќе овозможат професионален изглед за деловните документи.

Откријте ја вашата креативност

Разбудете ја креативноста со многубројни креативни апликации и печатете на леплива, магнетна или квадратна фотохартија. Можете дури и да дизајнирате и печатите сопствени налепници за нокти.

explore your creativity – pictures, and stickers pinned on a board

Спецификации

single inks

5 одделни мастила

Printable nail stickers

Налепници за нокти што може да се печатат

Auto 2-sided printing

Автоматско 2-страно печатење

2-line LCD

2-линиски LCD-екран

PIXMA Cloud Link

PIXMA Cloud Link

Smartphone Copy

Копирање преку паметен телефон

Wi-Fi and Ethernet connectivity

Поврзување преку Wi-Fi и етернет

350-sheet input capacity

Влезен капацитет за 350 листови

Погледнете ги сите спецификации

Canon PIXMA TS705
Canon PIXMA TS705

Што содржи кутијата

PIXMA TS705 од Canon

Поставување на резервоарите за мастило

Кабел за напојување

CD-ROM за подесување

Упатства и други документи

Регистрирајте се и добијте уште повеќе од вашиот печатач!

Добивајте поени и освојувајте награди додека печатите со оригиналните мастила од Canon. Можна е достава на мастила директно до вашата врата кога ќе ви требаат…

Регистрирајте се веднаш за да дознаете повеќе.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Производите од Canon го вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолабораториски квалитет во секое време.

Поврзани производи