Печатачи за во домот

Canon PIXMA TS7650i

Брз, висококвалитетен печатач што беспрекорно се вклопува во вашиот дом благодарение на неговата компактна големина и едноставното користење.

PIXMA TS7650i - компактен печатач со голем избор на опции

PIXMA TS7650i

Практичност

Switch UI1 на PIXMA TS7650i овозможува едноставно користење: менијата со различни бои ви ги прикажуваат само иконите што ви се потребни за одредена задача, без разлика дали станува збор за работа, учење или креативност

Продуктивност

Заштедете време со паметните функции за продуктивност вклучувајќи копирање со притиснување на 1 копче, автоматско двострано печатење и скенирање кон паметен телефон

PIXMA TS7650i
PIXMA TS7650i

Извонредно печатење фотографии во домот

Печатете живописни и висококвалитетни фотографии во домот, благодарение на технологијата за глави за печатење FINE што овозможува богата градација и помала зрнеста структура

Не се потребни кабли

Печатете безжично преку различни уреди, вклучувајќи паметни телефони и таблети, со апликации и услуги како што се Canon PRINT, Apple AirPrint и Mopria за Android

PIXMA TS7650i

Спецификации

 • Брзина на печатење

  15 слики/мин. (црно-бело); 10 слики/мин. (во боја)

 • Печатење фотографии без рабови

  Фотографии без рабови од 4x6" за само 19 секунди

 • Картриџ FINE

  Картриџите FINE создаваат висококвалитетни отпечатени материјали

 • Екран

  Екран на допир во боја од 2,7” што се закосува

 • 2-насочно снабдување со хартија

  Предна касета и снабдување со хартија од задната страна

 • Поврзување

  Wi-Fi, Wireless Direct, USB

 • Копирање со притиснување на 1 копче

  Брзо копирајте документи со притиснување на едно копче

PIXMA TS7650i

Што содржи кутијата

 • CANON PIXMA TS7650i

 • Картриџи FINE

 • Кабел за напојување

 • Упатства и други документи

PIXMA TS7650i

Замислете што може да направите

Изразете ја вашата уметничка страна со бесплатниот софтвер Creative Park на Canon и правете украси, честитки, модели од хартија и многу, многу повеќе

Регистрирајте се и добијте уште повеќе од вашиот печатач!

Добијте пристап до понуди, водичи, техничка поддршка и многу повеќе со едно едноставно пријавување и искористете го целосниот потенцијал на вашиот печатач

Canon Camera

Мастило Canon PIXMA TS7650i

Пронајдете мастило за Canon PIXMA TS7650i. Картриџите со мастило наведени подолу, што се достапни во различни големини, бои и видови на пакувања, се компатибилни со Canon PIXMA TS7650i.

 • PC-585 Black

  Мастило

  PG-585 Black [Black]

  FINE-картриџ со црна боја
 • CL-568 color

  Мастило

  CL-586 Color [Color]

  FINE-картриџ со бои
 • PG-585XL Black

  Мастило

  PG-585XL Black [Black]

  Печатете повеќе страници со картриџите со црно мастило XL FINE за голема потрошувачка
 • CL-586XL Color

  Мастило

  CL-586XL Color [Color]

  Печатете повеќе страници со картриџ за мастила во боја XL FINE за голема потрошувачка
 • Слични производи

 • Печатачи за во домот

  PIXMA TS7450a Series

  Стилски сè-во-еден уред за љубителите на модерна технологија со многубројни креативни опции за печатење, како и технологија ADF за полесно копирање и скенирање врз различни видови хартија.
 • Печатачи за во домот

  Серија PIXMA TS6350a

  Напреден повеќенаменски уред што се одликува со практичен дизајн, разновидни функции и 5 посебни мастила за висококвалитетни документи и фотографии.
 • Може да ве интересира и

  1. Имајте предвид дека прикажаниот кориснички интерфејс има само илустративна намена и може да не го претставува вистинскиот конечен дизајн или распоред.
  2. Брзините на печатење документи се просечни вредности добиени од ESAT за тестот за категорија канцеларии за зададениот едностран режим, ISO/IEC 24734. Брзината за печатење на фотографии се заснова на зададените поставки со употреба на ISO/JIS-SCID N2 на фотохартија Plus Glossy II и не го зема предвид времето за обработка на податоците на компјутерот.