Intro Image
Blank-Rect Image

PIXMA TS8250 Series

Најдобриот сè-во-едно домашен печатач за сите ваши семејни потреби, со 6 мастила за неверојатни фотографии, лесно поврзување и стилски дизајн.

Печатете фотографии со фотолабораториски квалитет користејќи го овој стилски сè-во-едно уред со 6 мастила

Благодарение на 6-те одделни мастила, вклучувајќи ја и сината боја за фотографии која ја намалува зрнестата текстура и ги подобрува деталите, лесно ќе можете да печатите извонредни фотографии со големина до A4 од вашиот паметен уред или од Cloud.

Погледни целосни спецификации

Specification Intro
PIXMA_TS8250

Напредно поврзување

Печатете, копирајте, скенирајте и поврзувајте се со PIXMA Cloud Link на едноставен начин преку апликацијата Canon PRINT. Или, пак, изберете да печатите со AirPrint (iOS) или Mopria (Android).

Printing via tablet on the Canon PIXMA TS8250

Гласовно активирање на печатењето

Интегрирајте го уредот во вашиот паметен дом и кажете ѝ на Amazon Alexa* да отпечати листови за боење, однапред избрани шаблони или да ви каже статус за нивоата на мастилата.

Printing via voice on the Canon PIXMA TS8250 using Amazon Alexa

Неограничена креативност

Освен печатење квадратни фотографии, магнети и налепници, отсега ќе можете и да дизајнирате сопствени декорации за нокти со помош на нашите уникатни медиуми и апликација за налепници за нокти.

Canon PIXMA TS8250 printing nail stickers
PIXMA TS8250 prints on a wall

Отпечатете ја вашата приказна за неколку секунди

Решение за домашно печатење што е подобро и побрзо отколку да печатите на друго место. Создавајте неверојатни фотографии со врвни детали за неколку секунди - идеален сè-во-едно уред за целото семејство.

Висок квалитет, ниски трошоци

Добијте ги најдобрите резултати со оригиналните мастила и медиуми од Canon. Можете дури и да ги намалите трошоците и да печатите повеќе со изборните картриџи за мастило XL или XXL.

PIXMA TS8250 printing

Спецификации

Icon 01

Налепници за нокти што може да се печатат

Icon 02

6 одделни мастила

Icon 03

Поврзување со Wi-Fi

Icon 04

Печатење без рабови

Icon 01

Можност за поврзување со паметен телефон

Icon 02

PIXMA Cloud Link

Icon 01

2-насочно снабдување со хартија

Icon 02

LCD екран на допир

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Што содржи кутијата

Сè-во-едно печатач – серија PIXMA TS8250

Поставување на резервоарите за мастило

Кабел за напојување

CD-ROM за подесување

Упатства и други документи

Register and get even more from your Printer!

Earn points and get rewards while printing with Canon Genuine inks. Have Ink sent straight to your door when you need it…

Register now to find out more.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Производите од Canon во вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолаборатирски квалитет во секое време.

Поврзани производи

* Amazon и Alexa се заштитни знаци на компанијата Amazon.com, Inc. или нејзините подружници