Two hands holding a phone with a picture of a family with stamps applied in SELPHY Photo Layout app. Another hand is visible in the top right corner pointing at the phone.

АПЛИКАЦИЈА SELPHY PHOTO LAYOUT

Приспособувајте и печатете колажи со фотографии преку компактниот печатач за фотографии, директно од вашиот паметен телефон.

Внесете реалистичност во фотографиите, на ваш начин

SELPHY Photo Layout нуди брз и лесен начин за создавање и печатење прекрасни и приспособени фотографии, налепници и обележувачи директно од вашиот телефон. Изберете некој од многубројните распореди и завршни обработки.

Придобивки

Од полесно поставување до зачекорување во нов свет на креативни можности за печатење - апликацијата SELPHY Photo Layout ви нуди многубројни практични функции.

 • ПЕЧАТЕЊЕ

  Непречено и директно печатење

  Создавајте, приспособувајте и печатете од една апликација за мобилни уреди1

 • QR-КОДОВИ

  Додавајте QR-кодови во отпечатените материјали

  Вметнувајте линкови во отпечатените материјали кон онлајн албуми, видеозаписи и многу повеќе1

 • РАСПОРЕД

  Изберете го совршениот распоред

  Избор од многубројни шаблони за една или повеќе фотографии

 • ПРИСПОСОБУВАЊЕ

  Приспособете го изгледот

  Додавајте текст, рамки и печати за да добиете уникатни отпечатени материјали

 • ПОВРЗУВАЊЕ

  Лесно поврзување со QR-кодови1

  Скенирајте го QR-кодот на вашиот печатач за моментално поврзување преку Wi-Fi

 • НАЛЕПНИЦИ

  Создавајте инстант налепници

  Изработувајте разнобојни ознаки од хартијата за налепници SELPHY

 • ЗАВРШНИ ОБРАБОТКИ И ПРЕКРИВНИ СЛОЕВИ

  Изберете завршна обработка по ваша желба

  Трите нови опции за завршна обработка1 придонесуваат за шест опции за прекривни слоеви

 • ОБЕЛЕЖУВАЧИ

  Обележете на ваш начин

  Со распоредот за обележувачи добивате два материјали отпечатени по должина1

Печатете директно од апликацијата1

Апликацијата SELPHY Photo Layout е вашето сè-во-едно решение за создавање приспособени материјали за печатење. Уредувајте распореди и завршни обработки, а потоа печатете директно од апликацијата.

White SELPHY Square QX10 printing a picture of a white house with blue wooden window shutters. A hand is holding the edge of the photo. Phone is next to it showing the same picture. Some other printed pictures are scattered on the table.
A person holding a phone with stamps available on SELPHY Photo Layout app showing on it. One hand is tapping on the screen. In the background we can see white SELPHY Square QX10 on a table.

Бесконечни креативни можности

Благодарение на големиот избор на распореди, печати и рамки, како и можноста за избор на завршна обработка за вашите фотографии1, вие ќе бидете креативниот директор.

Печатење QR-кодови

Проширете го вашиот опсег на печатење со опцијата за QR-кодови и создавајте линкови што гледачите ќе ги скенираат и веднаш ќе бидат пренасочени кон некој онлајн албум, видео или веб-страница.1

A tablet with a picture of a couple in SELPHY Photo Layout app with a QR code in the bottom right of the picture. SELPHY CP1500 in pink in the background with the same picture printed out.

Бесплатно преземање

Апликацијата SELPHY Photo Layout може бесплатно да се преземе од Apple App Store за уреди со iOS или од Google Play за уреди со Android.

Информации за компатибилност

Во моментот, оваа апликација е компатибилна со SELPHY CP1200, SELPHY CP910, SELPHY CP900, SELPHY CP1300, SELPHY Square QX10 и SELPHY CP1500.

Проверете ја компатибилноста на мобилниот уред во соодветната продавница за апликации.

Јазици

Достапна е на англиски, француски, германски, италијански, шпански, португалски, руски, турски, украински, јапонски, корејски, едноставен кинески, традиционален кинески.

Поставување Wi-Fi-врска преку QR-код

Печатете директно од апликацијата

Изберете распоред

Додајте прекривен слој со текстура во/без боја

Додајте рамка

Додајте слика

Додајте печати

Додајте текст

Отпечатете Qr-код со URL

Изберете Print Finish (Отпечати завршна обработка) во апликацијата

Spool Print (Испрати сè за печатење) (испратете ги сите слики за печатење)

Изберете On/Off (Вклучи/Исклучи) за опцијата Image Optimize (Оптимизација на слика) во апликацијата

Водич за поставување на печатачот во апликацијата

Водич за прирачникот за печатачот на интернет

Ажурирање на фирмверот на печатачот преку апликацијата

 1. Функцијата не е достапна за сите печатачи. Погледнете ја табелата за компатибилни функции.
 2. Печатете преку апликацијата Canon PRINT Inkjet/SELPHY

Слични производи

 • Печатачи за во домот

  SELPHY CP1500

  Печатете материјали со извонредни бои и голема издржливост за само неколку секунди со овој практичен и компактен печатач за фотографии.
 • Печатачи за во домот

  SELPHY SQUARE QX10

  Чувајте ги вашите специјални спомени како прекрасни отпечатени материјали што може безжично да ги отпечатите каде и да сте.
 • Печатачи за во домот

  SELPHY CP1300

  Стилски и пренослив уред за безжично печатење на прекрасни фотографии и фотографии за документи од компатибилни паметни уреди и фотоапарати.

Слични статии