hero_1920x1080-431bd0b6-27c4-11ea-b0c0-b083fea007f2

Серија imageRUNNER ADVANCE DX C7700

Побарајте информации

Подгответе го деловното работење за иднината во овој свет на дигитална трансформација

Со иновативна технологија за скенирање и паметен софтвер.

Соработка со Cloud

Добијте пристап до документите каде и да сте, во формати што се лесни за ракување и со напредни опции за поврзување со Cloud.

Поедноставете го управувањето со печатењето

Управувајте со поставките за печатење и анализирајте го користењето на уредите централно со помош на uniFLOW Online Express, што се испорачува како стандардна опција.

Најсовремено скенирање

Нов механизам за снабдување со хартија и стакло отпорно на дамки, достапни единствено во Canon, што овозможуваат скенирање со голема брзина и прецизност.

ir-adv-dx-c7700-series_800x1080-431c1ed5-27c4-11ea-8a0d-b083fea007f2

Автоматизација на работниот процес

Ефикасно дигитализирање на документите со интуитивни и автоматизирани работни процеси за скенирање, складирање и пребарување.

Гарантирана безбедност

Вашите документи, уреди и мрежа ќе бидат заштитени со безбедност од типот 360°, за максимална безгрижност.

Одржлива канцеларија

Мала потрошувачка на енергија, тивко функционирање и намалени штетни емисии за подобрување на еколошкиот статус на вашата канцеларија.

ir-adv-dx-c7700-series-2_800x1080-431c1ed4-27c4-11ea-90d6-b083fea007f2

Спецификации за производот

До 80 стр./мин. (A4)

Брзина на печатење

270 слики/мин. (A4)

Брзина на скенирање

uniFLOW Online Express

Инсталиран како стандардна опција

10,1 инчи

Дигитален екран на допир во боја

Погледнете ги сите спецификации

ir-adv-dx-c7700-series_800x470-431c1ed6-27c4-11ea-8524-b083fea007f2

Серија imageRUNNER ADVANCE DX C7700

Паметни повеќефункционални уреди за A3-формати наменети за продуктивни опкружувања.


Преземете содржина

Лист со податоци за придобивките

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат паметните и интегрирани технологии и софтвер кај серијата imageRUNNER ADVANCE DX C7700.

Преземете брошура

ir-adv-c3500-iii-series-lifestyle-office-marketing_960x960-431bd0b7-27c4-11ea-baeb-b083fea007f2

Лист со технички податоци и конфигурации

Погледнете ги техничките спецификации за секој модел од серијата imageRUNNER ADVANCE DX C7700.

Преземете го листот со технички податоци

АЛАТКА ЗА КОНФИГУРИРАЊЕ НА ПРОИЗВОД

ir-adv-dx-c7700-series_960x960-431c45db-27c4-11ea-a232-b083fea007f2

Забрзајте ја дигиталната трансформација на вашето деловно работење со повеќефункционалните печатачи imageRUNNER ADVANCE DX C7700.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Разгледајте ја целосната палета

ir-adv-c3500-iii-series-lifestyle-office-marketing_960x960-431bd0b7-27c4-11ea-baeb-b083fea007f2

Започнете дигитална трансформација

Иднината на деловното работење е дигитална. imageRUNNER ADVANCE DX од Canon е нова генерација на паметни уреди што се дизајнирани за поддршка и забрзување на сите чекори од вашата дигитална трансформација. Најсовремените технологии и софтвер, создадени со ДНК на imageRUNNER ADVANCE од Canon, овозможуваат дигитализирање, автоматизирање и оптимизирање на работните процеси за создавање содржини.

Гарантирана безбедност

Потполна заштита за вашите документи, мрежа и уреди со безбедност од типот 360°, вклучувајќи го софтверот McAfee Embedded Control, за максимална безгрижност.

Security, assured

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

uniFLOW Online

Дознајте како можете да го подобрите деловното работење со паметен повеќефункционален печатач.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ