imageRUNNER ADVANCE DX 6980i

Повеќефункционални црно-бели печатачи

Canon imageRUNNER ADVANCE DX 6980i

Висококвалитетен, паметен и повеќефункционален уред за црно-бело печатење во A3-формат што нуди опции за поврзување со Cloud и голем број опции за завршна обработка.

 • 10,1 инчи/25,7 cm

  WVGA-екран на допир во боја

 • 270 слики/мин.

  брзина на скенирање

 • 80 стр./мин.

  брзина на печатење

 • 1.200 x 1.200

  резолуција на печатење

Заштитете ја вашата иднина

Победете ја конкуренцијата преку дигитализација на вашите работни процеси со документи, благодарение на паметните технологии за неверојатно брзо скенирање и заштита.

Автоматизација на работниот процес

Ефикасно дигитализирање на документите со интуитивни и автоматизирани работни процеси за скенирање, складирање и пребарување.

Безбедност од типот 360°

Нуди заштита на фирмверот на платформата со автоматско враќање во функција на системот, поддршка за TLS 1.3 и WPA3, како и проверка на идентитетот на корисникот во два чекори.

Одржлива канцеларија

Мала потрошувачка на енергија, тивко функционирање и намалени штетни емисии за подобрување на еколошкиот статус на вашата канцеларија.

imageRUNNER ADVANCE DX 6980i

Беспрекорна сигурност

Заборавете на грижите благодарение на издржливоста на уредот создадена со наградуваната технологија imageRUNNER, за одржување оптимална ефикасност на печатење и максимално време на активна работа.

Поедноставете го управувањето со печатењето

Управувајте со поставките за печатење и анализирајте го користењето на уредите централно со помош на uniFLOW Online, нашето решение за управување со печатењето основано врз Cloud.

Најсовремено скенирање

Иновативниот механизам за снабдување со хартија и стаклото отпорно на дамки овозможуваат скенирање со голема брзина и прецизност.

imageRUNNER ADVANCE DX 6980i

Преземете содржина

Дознајте повеќе за начинот на кој imageRUNNER ADVANCE DX 6980i од Canon може да ги подобри вашите перформанси за деловно работење.

Спецификации

 • TFT LCD WSVGA-екран на допир во боја од 10,1"

 • Брзина на печатење и скенирање од 80 стр./мин. / 270 слики/мин.

 • Стандарден простор за складирање од 256 GB со опција за 1 TB

 • Поддршка за поврзување со мобилни уреди и Cloud

 • Обемен избор на опции за завршна обработка

 • Макс. капацитет за снабдување со хартија од 7.700 листови

imageRUNNER ADVANCE DX 6980i

Слични производи и решенија

Истражете повеќе

imageRUNNER ADVANCE DX 6980i

Апликација Canon PRINT Business

Бесплатната апликација ви овозможува да печатите фотографии и документи, да ги читате скенираните податоци и да префрлувате содржини во услугите за складирање на Cloud користејќи голем избор на печатачи од Canon, директно од вашите мобилни уреди.

imageRUNNER ADVANCE DX 6980i

РЕШЕНИЈА

Услуги за дигитална трансформација

Напредувајте во дигиталната трансформација со спојување на нашите управувани услуги за печатење од деловна класа и решенијата за соработка во работниот простор во еден пакет

Зголемете ја вашата продуктивност со
imageRUNNER ADVANCE DX 6980i од Canon