Креативни решенија за работен простор од Canon

Ја изберете комбинацијата од хардвер, софтвер и услуги што ќе го поддржат вашиот бизнис да се истакне од другите со интересни отпечатени рекламни материјали и исклучителна деловна комуникација, а сето тоа отпечатено во канцеларија, што ви дава потполна контрола над секоја задача.
Побарајте информации

Креативни решенија за работен простор од Canon

Изберете ја комбинацијата од хардвер, софтвер и услуги што ќе го поддржат вашиот бизнис да се истакне од другите со интересни отпечатени рекламни материјали и исклучителна деловна комуникација, а сето тоа отпечатено во канцеларија, што ви дава потполна контрола над секоја задача.
Canon Camera

Креативни рекламни материјали на барање

Создавајте отпечатени материјали на барање за интересни и креативни кампањи директно од вашата канцеларија - намалувајќи ги трошоците за печатење и времето за производство, а притоа давајќи ви ја флексибилноста за да ги приспособите документите на барање.

Деловни комуникации

Зголемете ја продуктивноста и овозможете ја дигиталната трансформација со автоматизација на работниот процес при подобрување на корисничкото доживување и намалување на трошоците со голем број на безбедни и одржливи решенија. Лесно произведувајте и дистрибуирајте внатрешни деловни документи, од презентации до договори.

Canon Camera

Придобивки од креативните решенија за работен простор

Сеопфатните креативни решенија за работен простор од Canon може да ви помогнат да:

Подобрете ја интеракцијата со клиентите

Создајте рекламни материјали со професионален квалитет што го привлекуваат вниманието и мотивираат интеракција со потрошувачите што предизвикува одговор и инспирира лојалност на потрошувачите.

Зголемете ја продуктивноста

Намалете го производствениот распоред на вашата кампања и лесно управувајте со редот на чекање, со можности за едноставна персонализација и уредување во последен момент, како и автоматизирани процеси за повторливи задачи.

Овозможете соработка

Споделете интуитивни решенија за кои не е потребно специјално познавање во вашиот тим и уживајте во придобивките од беспрекорно поврзување со Cloud, што ја олеснува соработката од секое место. Надминете ги вашите креативни граници со голем број алатки што ја поддржуваат вашата дигитална трансформација.

a group of people working together

Подобрете ја одржливоста

Потпрете се на енергетски ефикасни уреди со аналитички увиди што ви овозможуваат да го оптимизирате опкружувањето за печатење. Прегледајте ја и уредете ја секоја задача за да спречите непотребен отпад и намалете го вашето влијание врз животната средина со тоа што ќе ја елиминирате потребата за испорака од надворешен партнер.

Подобрете ја рентабилноста

Подобрете ја рентабилноста со целосна видливост на користењето за да заштедите на работни трошоци - без да го жртвувате квалитетот на отпечатените материјали.

Подобрете ја безбедноста

Одржете ја безбедноста и усогласеноста на вашите податоци со функции и услуги за безбедност од 360 степени.

слика од професионални работници кои заедно гледаат на лаптоп

Ви треба помош

Дознајте повеќе за тоа како вашиот бизнис може да ужива во придобивките од креативните решенија за работен простор

Office professionals in the office enjoying benefits of Universal Output Queue

Поврзани производи

Откријте ги нашите иновативни решенија за хардвер и софтвер што може да ви помогнат да ја зголемите продуктивноста, ефикасноста и безбедноста.

 • imagePRESS C270 Series

  Серија imagePRESS C270

  Постигнете печатење и скенирање со голема брзина врз различни формати на хартија со безбеден и одржлив повеќефункционален уред во боја наменет за А3-формати.

 • imageRUNNER ADVANCE DX 8900 series FRT

  Серија imageRUNNER ADVANCE DX 8900

  Зголемете ја безбедноста во вашето деловно опкружување со паметен, одржлив и повеќефункционален уред за црно-бело печатење во A3-формат.

 • Canon uniFLOW Online an advanced secure print and scan solution.

  uniFLOW Online

  Напредно решение за печатење и скенирање што им помага на организациите да контролираат кој има пристап до документите, да го потврди идентитетот на корисниците и да ја одржи безбедноста на задачите за печатење, во Cloud и во вистинскиот свет.

 • Document Scanning & Capture Software

  Решенија Fiery

  Со решенија за печатење за работниот простор на експертско ниво, Fiery нуди практични производи за извонреден квалитет на печатење и лесно користење, овозможувајќи ви да постигнете беспрекорна интеграција за сите ваши потреби за корпоративно печатење, испорачувајќи висококвалитетни и доследни резултати.

 • PosterArtist on a computer

  PosterArtist

  PosterArtist е интуитивно креативна апликација заснована врз веб-пребарувач што нуди илјадници лесно достапни шаблони за дизајни и општи фотографии за да создадете впечатливи материјали за печатење.

 • слика од жена која гледа во телефон

  Therefore

  Софтвер за управување со документи што ви овозможува управување со содржини и ефикасни работни процеси. Создајте централна база на податоци на сопствен сервер за да снимите документи и информации за вашата организација.

 • Work professionals smiling and working together

  ObjectifLune

  Започнете ја вашата дигитална трансформација со решенија за печатење на експертско ниво и софтвер што ви овозможува да ги создадете и дистрибуирате вашите најважни документи, како и да го автоматизирате процесот на деловна комуникација.

 • Разгледајте услуги за дигитална трансформација

  Подобрете ја вашата дигитална трансформација, независно од каде работите.
  Разгледајте слични услуги
  An AI image representing digital transformation

  Дознајте повеќе

 • An image of blue numbers representing security

  Управување со безбедноста на податоците во хибриден работен простор

  Добијте неопходни совети за безбедно управување со податоците од Canon, независно од каде работат вашите вработени.

 • People working on their laptops together in a large office

  Како да ја одржувате и зголемувате продуктивноста во хибриден работен простор со Canon

  Набавете ги потребните алатки за вашето деловно работење за да ги зголемите нивоата на продуктивност.

 • Hybrid Business Launch_Hybrid Working Banner

  5 совети за подобро деловно работење

  Направете добра стратегија со оваа листа на неопходни процеси, почнувајќи од одново планирање на вашите секојдневни работни процеси па сè до префрлување на Cloud.

 • Дознајте повеќе и контактирајте со нашите експерти