МАЛА КАМЕРА

Компактен и лесен дизајн со активно ладење

EOS R5 C е најкомпактната и најлесната камера Cinema EOS од Canon којашто вклучува OLED-визир, светол подвижен LED-екран и 13 копчиња на коишто корисникот може да им додели функции. Новиот активен вентилатор овозможува долго време на снимање, а телото изработено од легура на магнезиум обезбедува професионална издржливост.
EOS R5 C

Внатрешен систем за ладење за долготрајно снимање

EOS R5 C користи активен систем за ладење којшто ефикасно ја отстранува топлината од главното тело и овозможува долготрајно снимање со резолуција од 8K со максимум 60P. Опциите за режимите за постојано активен и автоматски вентилатор им овозможуваат на корисниците да го минимизираат можниот звук од вентилаторите при снимањето.

EOS R5 C

Интуитивен дизајн со LCD-екран на допир и 13 копчиња на коишто може да им се доделат функции

EOS R5 C е опремена со OLED-визир од 0,5 инчи со висока резолуција за прецизна анализа на сликата, екран со матрица со точки за брза проверка на поставките/режимите на камерата и светол подвижен LCD-монитор со големина од 3,2 инчи за лесно прегледување на сликата од различни агли дење и ноќе.

Извонредно компактниот дизајн на EOS R5 C нуди избор од 13 копчиња на коишто може да им се доделат функции и три дигитални вртливи копчиња. Овие функции може да се програмираат преку нов кориснички интерфејс за да ви овозможат брз пристап до вашите омилени функции за снимање и фотографирање, како што се следењето бранови форми, автоматското фокусирање и високата стапка на слики.

EOS R5 C

Компактна, издржлива и лесна

Со тежина од само 680 грама, EOS R5 C е најкомпактната и најлесната камера Cinema EOS од Canon, којашто ги нуди истиот врвен квалитет на дизајнот и удобна ергономија со коишто се одликува и EOS R5.

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ

Регистрирајте ја вашата заинтересираност за EOS R5 C од Canon

Први дознајте ги новостите за EOS R5 C од Canon и информирајте се за понудите, советите и водичите, најновите вести и поканите за локални настани.