Додатоци за продолжување за објективи од Canon

Зголемете го опсегот на вашиот објектив и доближете се поблиску до вашиот објект.
Додаток за продолжување EF од Canon се користи со објектив EF.

Додатоци за продолжување за објективи

Додатоците за продолжување од Canon (познати и како телеконвертори) ја зголемуваат ефикасната фокусна должина на вашиот објектив. Изберете соодветен додаток за продолжување за вашиот објектив и дознајте зошто и како да ги користите телеконверторите.

Додатоци за продолжување за RF-објективи

Зголемете го дострелот со додаток за продолжување што е специјално дизајниран за системот на објективи RF.

  • Објективи за DSLR

    RF 1.4x

    Додатокот за продолжување RF 1,4x нуди острина и разновидна примена со 1,4x поголем зум што го зголемува дострелот на компатибилните објективи со стандарден и телефото зум од серијата RF.
  • Објективи за DSLR

    RF 2x

    Додатокот за продолжување RF 2x нуди острина и разновидна примена со 2x поголем зум што двојно го зголемува дострелот на компатибилните објективи со стандарден и телефото зум од серијата RF.

Додатоци за продолжување за EF-објективи

Ја зголемува фокусната должина на телефото објективите од серијата EF L на Canon.

Телефото слика од був во дупка во дрво.

Дознајте повеќе за додатоците за продолжување за објективи

Дознајте како додатоците за продолжување за објективи од Canon можат да го зголемат дострелот за телефото и да бидат корисни во ситуации кога не можете да се доближите физички до вашиот субјект.*

*Достапно само на неколку јазици.