Canon Camera

Печатачи за во домот

PIXMA G640

PIXMA G64, односно првиот повеќефункционален печатач во палетата PIXMA G којшто содржи шест резервоари за мастило базирано на боја коешто може да се дополнува, претставува спој на печатење со ненадминат квалитет на ниво на фотографија, голем обем и ниски трошоци за печатење.

ПАМЕТНИ ПЕЧАТАЧИ

Спој на квалитетот и квантитетот

Вака изгледа висококвалитетно и обемно печатење со мали трошоци...
Canon Camera

Спецификации

 • Notification Imagee

  Шест мастила базирани на боја

  Висококвалитетно печатење на фотографии во боја

 • Notification Imagee

  Безжично печатење

  Печатете од уреди со WiFi

 • Notification Imagee

  2-линиски LCD екран

  Информирајте се и прилагодете ги поставките

 • Notification Imagee

  Капацитет за хартија на задниот механизам

  Поставете до 100 страници без проблем

 • Notification Imagee

  Печатење фотографии без рабови

  Печатете фотографии со големина до A4

 • Notification Imagee

  Копирање и скенирање

  Повеќефункционално решение од типот 3 во 1: печатење, скенирање и копирање

 • Notification Imagee

  Печатење големи количини

  3.800 фотографии, 1 комплет шишиња1

Одличен е за овие жанрови...

 • PIXMA G650

  Печатач со резервоар за мастило

  Печатење фотографии

  Печатење на фотографии со врвен квалитет и подобрена палета на бои

 • PIXMA G650

  Повеќефункционален печатач со резервоар за мастило

  Печатење големи количини

  Печатете до 3.800 фотографии со димензии од 4x6 со користење на само еден комплет шишиња1

 • PIXMA G650

  Печатач со резервоар за мастило и скенер

  Копирање и скенирање

  Брзо фотокопирање и скенирање на документи

 • Висок квалитет. Мали трошоци.

  Дознајте колку се подобри PIXMA G640 и PIXMA G540 во однос на нашата конкуренција. Преземете го извештајот од тестот Key Point Intelligence Image Quality за PIXMA G640 и PIXMA G540.
  Преземете го извештајот

  Споредба

  Споредете ги PIXMA G640 и PIXMA G540 од палетата печатачи за фотографии MegaTank.

  Достапни функции

  Печатење преку Wi-Fi

  Печатење, копирање, скенирање преку Wi-Fi

  Технологија за печатење

  Печатач со резервоари за мастило што се дополнуваат

  Печатач со резервоари за мастило што се дополнуваат

  Резолуција на печатење (макс.) / Големина на капки мастило (мин.)

  4800 x 1200 dpi

  4800 x 1200 dpi

  Брзината на печатење фотографии со димензии 10 x 15 cm без рабови (прибл.)

  47 секунди

  47 секунди

  Обем на отпечатени страници

  Печатење на A4-документи во боја
  Шише со црно мастило: 3.700 страници
  Шише со мастило во боја: 8000 страници

  Фотографии во боја со димензии од 4x6
  3.800 фотографии

  Печатење на A4-документи во боја
  Шише со црно мастило: 3.700 страници
  Шише со мастило во боја: 8000 страници

  Фотографии во боја со димензии од 4x6
  3.800 фотографии

  Поддржани медиуми

  Обична хартија
  Фотохартија Pro Luster (LU-101),
  Фотохартија Plus Glossy II (PP-201)
  Мат фотохартија (MP-101),
  Сјајна фотохартија за „секојдневна употреба“ (GP-501)
  Хартија за висока резолуција (HR-101N),
  Пликови,
  Фотохартија Plus Semi-gloss (SG-201),
  Самолеплива фотохартија (RP-101)
  Магнетна фотохартија (MG-101)
  Хартија за пренос на слики врз темни материјали со пеглање (DF-101),
  Хартија за пренос на слики врз светли материјали со пеглање (LF-101),
  Двострана мат хартија (MP-101D)

  Обична хартија
  Фотохартија Pro Luster (LU-101),
  Фотохартија Plus Glossy II (PP-201)
  Мат фотохартија (MP-101),
  Сјајна фотохартија за „секојдневна употреба“ (GP-501)
  Хартија за висока резолуција (HR-101N),
  Пликови,
  Фотохартија Plus Semi-gloss (SG-201),
  Самолеплива фотохартија (RP-101)
  Магнетна фотохартија (MG-101)
  Хартија за пренос на слики врз темни материјали со пеглање (DF-101),
  Хартија за пренос на слики врз светли материјали со пеглање (LF-101),
  Двострана мат хартија (MP-101D)

  Дополнителни функции

  Картриџ за одржување што може да се замени од корисникот
  Млазница на шише за мастило со механичка идентификација

  Картриџ за одржување што може да се замени од корисникот
  Млазница на шише за мастило со механичка идентификација

  Резолуција на оптички скенер (макс.)

  600 x 1200 dpi

  Екран

  LCD-екран исполнет со точки

  LCD-екран исполнет со точки

  Поврзување

  USB
  Wi-Fi

  USB
  Wi-Fi

  Wi-Fi и апликации за Cloud

  PIXMA Cloud Link (од паметен телефон или таблет-уред)
  Апликација Canon PRINT
  Apple AirPrint
  Mopria (Android)
  Wireless Direct

  PIXMA Cloud Link (од паметен телефон или таблет-уред)
  Апликација Canon PRINT
  Apple AirPrint
  Mopria (Android)
  Wireless Direct

  Внес на хартија (макс.)

  100 листови
  (заден фах)

  100 листови
  (заден фах)

  Димензии (Ш x Д x В)

  Прибл. 445 x 340 x 136 mm

  Прибл. 445 x 340 x 167 mm

  Тежина

  Прибл. 5,1 kg

  Прибл. 6,6 kg

  Компатибилни резервоари за мастило

  MEA:
  GI-43 <BK>
  GI-43 <C>
  GI-43 <M>
  GI-43 <Y>
  GI-43 <R>
  GI-43 <GY>

  MEA:
  GI-43 <BK>
  GI-43 <C>
  GI-43 <M>
  GI-43 <Y>
  GI-43 <R>
  GI-43 <GY>

  Шест мастила во боја: висок квалитет и отпорност

  Нови црвени и сиви мастила коишто овозможуваат подобрена палета на бои и печатење на висококвалитетни фотографии

  Картриџ за одржување

  Корисниците можат самите да ги менуваат главите за печатење и картриџот за одржување со што се намалува времето на неактивност

  PIXMA G650

  Печатење голем обем на фотографии

  Големите резервоари за мастило овозможуваат печатење на голем број на страници: со еден комплет на шишиња може да се отпечатат околу 3.8001 фотографии со димензии од 4x6, со што се намалува зачестеноста на дополнување на шишињата.

  Подобра поддршка за медиуми

  Зголемен капацитет и прецизност во снабдувањето со широка палета на фотохартија, автоматско порамнување на главата за печатење и попрецизно поставување на капките мастило

  PIXMA G650

  ПЕЧАТАЧ СО МАСТИЛО ШТО СЕ ДОПОЛНУВА

  Зголемена практичност

  Уникатни шишиња за коишто не е потребно притискање со што се елиминираат грешките при полнењето
  PIXMA G650

  ПЕЧАТАЧ СО РЕЗЕРВОАР ЗА МАСТИЛО И WIFI

  Брзо печатење од вашиот телефон или таблет

  Компатибилен со апликациите Canon PRINT, Mopria и AirPrint
  PIXMA G650

  ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ПЕЧАТИТЕ

  Печатење големи количини

  Печатете до 3.8001 фотографии со димензии од 4x6 со користење на само еден комплет шишиња со мастило
  PIXMA G650
  PIXMA G650

  ПЕЧАТАЧ СÈ ВО ЕДНО СО РЕЗЕРВОАР ЗА МАСТИЛО

  Апликација Canon PRINT

  Уживајте во беспрекорните можности за поврзување со апликацијата Canon PRINT; печатете, копирајте и скенирајте од вашите паметни уреди и проверете го статусот на вашиот печатач

  Пријавете се веднаш

  Добијте инспирација, пријавете се веднаш

  Не пропуштајте ги никогаш најновите понуди од Canon, совети и водичи, вести и покани за локални настани.
  PIXMA G650

  Што содржи кутијата

  Сè што ви е потребно за да започнете со висококвалитетно печатење во голем обем

  • Повеќефункционален печатач со резервоари за мастило што се дополнуваат - PIXMA G640

  • Голем обем на печатење благодарение на 6 шишиња со мастила базирани на боја коишто можат да се дополнуваат (1 x Bk/C/M/Y/R/GY)

  • Кабел за напојување

  • CD-ROM за подесување

  • Упатства и други документи

  Слични производи

 • Печатачи за во домот

  PIXMA G540

  Печатач со една функција и шест резервоари за мастило базирани на боја коишто може да се дополнуваат, што овозможува печатење на голем обем висококвалитетни фотографии во боја со екстремно ниски трошоци.

 • Печатачи за во домот

  Серија PIXMA TS5350

  Покажете ги вашите креативни дизајни со можноста за користење различни медиуми, одличните креативни апликации и опциите за беспрекорно поврзување со паметни телефони што ги нуди серијата PIXMA TS5350

 • Професионални печатачи за фотографии

  PIXMA PRO-200

  Фокусиран на печатење фотографии со живописни бои, разновидни опции и практично користење, PIXMA PRO-200 е идеален избор за ентузијастите за фотографирање и надежните фотографи.

 • Печатачи MegaTank

  PIXMA G3460 од Canon

  Поврзете се и заштедете - со печатење со голема продуктивност и мали трошоци што можете да го користите во секое време

 • Фотоапарати без огледало

  EOS R6

  Без разлика што фотографирате и како фотографирате, EOS R6 ќе ви овозможи да бидете креативни на начини што никогаш досега не сте знаеле дека постојат.

 • Може да ве интересира и

  Сега е време да направите многу повеќе од само печатење. Изненадете се себеси и останатите со работите што можете да ги создадете со помош на вашиот печатач PIXMA од Canon.

  1. Обемот на отпечатени страници е вредноста на фотографии со димензии од 4x6 што се пресметува врз основа на посебен метод за тестирање на Canon со користење на табелата ISO/IEC 29103 и симулацијата за континуирано печатење со резервни резервоари за мастило по почетното поставување