Печатачи за во домот

Canon PIXMA TS7750i

Брз, висококвалитетен печатач што беспрекорно се вклопува во вашиот дом благодарение на неговата компактна големина и едноставното користење.

PIXMA TS7750i - компактен печатач со голем избор на опции

 • Едноставен и интуитивен кориснички интерфејс

  Уживајте во ракувањето без напор со едноставниот и приспособлив систем Switch UI1, што ги приспособува функциите според вашите потреби: работа, учење или животен стил

 • Брзо печатење

  Брзо отпечатете ги вашите документи со големи брзини на печатење од 15 слики/мин. (црно-бело) и 10 слики/мин. (во боја) и отпечатете фотографија од 4x6” без рабови за само 19 секунди.2 Заштедете време со автоматско 2-страно печатење, 2-насочно снабдување со хартија и копирање со притиснување на 1 копче

 • Безжично поврзување и поврзување со паметен телефон

  Уживајте во печатење без кабли преку Wi-Fi-мрежите во вашиот дом или Wireless Direct и од мобилни уреди со апликацијата Canon PRINT, Mopria и Apple AirPrint

 • Креативен софтвер

  Направете прекрасни постери, летоци, картички и многу повеќе со бесплатен софтвер како Easy PhotoPrint Editor, Creative Park и PosterArtist Web

Canon Camera

Практичност

Switch UI1 на PIXMA TS7750i овозможува едноставно користење: менијата со различни бои ви ги прикажуваат само иконите што ви се потребни за одредена задача, без разлика дали станува збор за работа, учење или креативност

Продуктивност

Заштедете време со паметните функции за продуктивност вклучувајќи копирање со притиснување на 1 копче, автоматско двострано печатење и скенирање кон паметен телефон

Canon Camera
Canon Camera

Извонредно печатење фотографии во домот

Печатете живописни и висококвалитетни фотографии во домот, благодарение на технологијата за глави за печатење FINE што овозможува богата градација и помала зрнеста структура

Не се потребни кабли

Печатете безжично преку различни уреди, вклучувајќи паметни телефони и таблети, со апликации и услуги како што се Canon PRINT, Apple AirPrint и Mopria за Android

Canon Camera

Спецификации

 • Брзина на печатење

  15 слики/мин. (црно-бело); 10 слики/мин. (во боја)

 • Печатење фотографии без рабови

  Фотографии без рабови од 4x6" за само 19 секунди

 • Картриџ FINE

  Картриџите FINE создаваат висококвалитетни отпечатени материјали

 • Екран

  Екран на допир во боја од 2,7” што се закосува

 • 2-насочно снабдување со хартија

  Предна касета и снабдување со хартија од задната страна

 • Поврзување

  Wi-Fi, Wireless Direct, USB

 • Копирање со притиснување на 1 копче

  Брзо копирајте документи со притиснување на едно копче

TS7750i WITB

Што содржи кутијата

 • Canon PIXMA TS7750i

 • Картриџи FINE

 • Кабел за напојување

 • Упатства и други документи

Canon Camera

Замислете што може да направите

Изразете ја вашата уметничка страна со бесплатниот софтвер Creative Park на Canon и правете украси, честитки, модели од хартија и многу, многу повеќе

Регистрирајте се и добијте уште повеќе од вашиот печатач!

Добијте пристап до понуди, водичи, техничка поддршка и многу повеќе со едно едноставно пријавување и искористете го целосниот потенцијал на вашиот печатач

PIXMA TS7750i

Мастило Canon PIXMA TS7750i

Пронајдете мастило за Canon PIXMA TS7750i. Картриџите со мастило наведени подолу, што се достапни во различни големини, бои и видови на пакувања, се компатибилни со Canon PIXMA TS7750i.

 • PC-585 Black

  Мастило

  PG-585 Black [Black]

  FINE-картриџ со црна боја
 • CL-568 color

  Мастило

  CL-586 Color [Color]

  FINE-картриџ со бои
 • PG-585XL Black

  Мастило

  PG-585XL Black [Black]

  Печатете повеќе страници со картриџите со црно мастило XL FINE за голема потрошувачка
 • CL-586XL Color

  Мастило

  CL-586XL Color [Color]

  Печатете повеќе страници со картриџ за мастила во боја XL FINE за голема потрошувачка
 • Слични производи

  • Печатачи за во домот

   Серија PIXMA TS6350a

   Напреден повеќенаменски уред што се одликува со практичен дизајн, разновидни функции и 5 посебни мастила за висококвалитетни документи и фотографии.
  • Печатачи за во домот

   PIXMA TS7450a Series

   Стилски сè-во-еден уред за љубителите на модерна технологија со многубројни креативни опции за печатење, како и технологија ADF за полесно копирање и скенирање врз различни видови хартија.

  Може да ве интересира и

  1. Имајте предвид дека прикажаниот кориснички интерфејс има само илустративна намена и може да не го претставува вистинскиот конечен дизајн или распоред.
  2. Брзините на печатење документи се просечни вредности добиени од ESAT за тестот за категорија канцеларии за зададениот едностран режим, ISO/IEC 24734. Брзината за печатење на фотографии се заснова на зададените поставки со употреба на ISO/JIS-SCID N2 на фотохартија Plus Glossy II и не го зема предвид времето за обработка на податоците на компјутерот.