ПЕЧАТАЧИ

Безжични печатачи

Модерно решение за печатење во домот и во канцеларија, безжичните печатачи печатат остри и јасни текстуални документи и прекрасни фотографии без напор.

Едноставно безжично печатење

Познати и како печатачи со Wi-Fi, безжичните печатачи претставуваат совршено решение за вашиот динамичен живот, благодарение на богатиот избор на практични и корисни функции. Повеќето од овие печатачи користат поврзување со Cloud за печатење без да бидете присутни во просторијата. Нашите печатачи со Wi-Fi овозможуваат брзо и практично печатење.

Поврзување преку Wi-Fi

Дознајте како можете да го поврзете безжичниот печатач со вашата мрежа или паметен уред и да печатите далечински од секоја локација во вашиот дом или канцеларија без потреба од кабли.

Canon Camera
Canon Camera

Како да го поврзете безжичниот печатач

Поврзувањето на безжичниот печатач со паметен уред или мрежа е едноставно. Погледнете како да го поврзете печатачот со нашиот лесно разбирлив водич.

Разгледајте ги безжичните печатачи

Canon има избор на безжични печатачи што ќе одговараат на вашите потреби. Погледнете подолу.

Дали ви треба помош за да пронајдете печатач?

Употребете ја нашата алатка за избор на печатачи и пронајдете го совршениот печатач.
ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ПРОИЗВОД

Ви треба поддршка за вашиот уред?

Може да ве интересира и…