fun action picture of two woman pouring powder paint on each other
alt text goes here

Снимање слики со високи перформанси и брзина до 120P во Full HD

Двата процесори DIGIC DV6 ви овозможуваат да добиете висококвалитетни слики и брзи перформанси со големи стапки на слики.

Close up front view of Canon C200 video camera

CMOS-сензор од 8,85 мегапиксели со формат Super 35 mm

EOS C200 поддржува 4K DCI со 4096x2160 пиксели и применува широко растојание помеѓу пикселите за максимално да го зголеми количеството светлина што паѓа врз сензорот, при што се добива голема чувствителност и мал шум.

Поостри 2K и Full HD-слики

Податоците од сликите со 4K резолуција што ги снима CMOS сензорот со формат Super 35 mm се искористуваат максимално за да се овозможи HD обработка со прекумерно семплирање за да се добијат поостри 2K (DCI) и Full HD снимки.

Diagram of 4k image solution

Процесорите за слики со високи перформанси нудат големи стапки на слики

Двата интелигентни процесори DIGIC DV6 на Canon нудат 4K/50P и големи стапки на слики до 120P во Full HD со широк динамички опсег за да добиете подобар квалитет на слика и повеќе опции за креативно изразување.

Close up view of 2 women smiling
Man with guitar being filmed

Широк динамички опсег од 100 до 102.400

Доловете ги сите детали со светлината што е достапна, а притоа добијте мала длабочина на полето и голем опсег на ISO-вредности. Ова ниво на чувствителност ви овозможува да снимате во услови со премногу силна светлина или во затемнети простории.

Погледнете други придобивки