Record UHD and Full HD to XF-AVC*/MP4 on low-cost SD cards in camera
alt text goes here

MP4/XF-AVC-формати* во UHD и Full HD-резолуција на SD-картички

Форматите MP4/XF-AVC* се совршени за снимање видеозаписи со висока резолуција UHD/50P и Full HD на SD-картички што може веднаш да се обработуваат по снимањето.
* Може да биде потребно ажурирање на фирмверот.

Два отвора за SD-картички

Користете ги двата отвора за SD-картички за истовремено снимање на резервна копија или за да овозможите снимање со пренасочување при долги и континуирани снимања.

Canon Video camera close up with dual SD card slot!

Снимајте со Canon Log / Log3 за поголема флексибилност по снимањето

Canon Log 3 нуди динамички опсег со 13 чекори за ситуации во кои е потребно да се намали резолуцијата, а Canon Log снима детали во осветлените и затемнетите површини со опсег од 12 чекори за подобра интеграција со материјалите снимени со постари камери Cinema EOS.

group of people wearing fancy dresses with power paint.
Man being filmed with  Canon video camera

Гамата со широк динамички опсег ја елиминира потребата од намалување на резолуцијата

Поставката за широк динамички опсег ви нуди динамички опсег со 12 чекори и ги зачувува деталите во затемнетите и осветлените површини без потреба од намалување на резолуцијата на снимениот материјал.

Погледнете други придобивки