Canon binoculars
alt text goes here

КАКО НИ ПОМАГА ТЕХНОЛОГИЈАТА ЗА ДВОГЛЕДИ

Двогледите од Canon се опремени со иновации за да ви понудат јасен приказ независно што гледате.

Разгледајте ги технологиите вградени во вашиот двоглед од Canon

Двогледите се опремени со стабилизација на слика, прецизна оптика и нудат избор на степени на доближување, светлина и многу повеќе.

Canon’s Optical Image Stabilizer (IS)

Неверојатно стабилен приказ

Оптичката стабилизација (IS) од Canon го елиминира тресењето што се појавува при големо доближување и овозможува неверојатно стабилен приказ при рачно користење.

Дознајте повеќе

Canon's Optical Image Stabilizer (IS)
Binocular Superb quality optics

Оптика со врвен квалитет

Сите видови на двогледи во нашата палета ја имаат препознатливата оптика на Canon за да обезбедат ненадминато доживување при гледањето.

Дознајте повеќе

Canon's Superb quality optics
rugged, waterproof and all weather binocular

Гледајте во секакви временски услови

Нашите издржливи двогледи отпорни на вода и сите временски услови се одликуваат со напредна заштита од временски услови според јапонските индустриски стандарди (JIS).

Дознајте повеќе

rugged, waterproof and all weather binocular
Get as close as you need

Приближете се толку колку што ви е потребно

Canon нуди двогледи со доближување од 8x до 18x што ќе ви овозможат да се доближите максимално до вашиот објект.

Дознајте повеќе

Get as close as you need
Get a brighter view

Добијте посветол приказ

Изборот на различни дијаметри на леќите за објективи и излезните зеници овозможува различни нивоа на светлина и острина на сликата.

Дознајте повеќе

Get a brighter view

Може да ве интересира и...

Избирајте модели според активности, разгледајте ја целата наша палета или добијте повеќе информации за иновациите кај двогледите од Canon.