imageRUNNER_ADVANCE_C5560i_ES

Повеќефункционални печатачи во боја

Canon Серија imageRUNNER ADVANCE C5500 ES

Максимизирајте ја продуктивноста и овозможете поддршка за соработка помеѓу вработените со сигурни и одново произведени ласерски уреди за A3-формати во боја.

 • Повеќе од 90%

  Повторно употребени материјали при изработката

 • 1200 x 1200 dpi

  Квалитет на печатење

 • 60 стр./мин.

  Брзина на печатење (A4)

 • 160 слики/мин.

  Брзина на скенирање (A4)

Намалете го вашето влијание врз животната средина со одржливи повеќефункционални уреди

Подобрете го вашето деловно работење користејќи сигурни и наградени уреди за печатење, копирање, скенирање, испраќање факс и споделување во Cloud. Повторно изработена од нашите најдобри уреди, палетата ES ќе ви помогне да ги исполните вашите цели за одржливост.

Посветеност на одржливост

Изработени од обновени материјали заради минимизирање на CO2 во производството, со вградени напредни технологии како тонерот со ниска точка на топење што помага во намалување на потрошувачката на енергија.

Заштитете го вашиот бизнис

Заштитете ги доверливите информации со напредни безбедносни функции за да го заштитите уредот, документите и мрежата, почнувајќи од проверка на идентитет на корисниците и методи за шифрирање па сè до безбедносни мерки врз основа на Cloud.

Зголемете ја ефикасноста

Намалете ја потрошувачката на ресурси преку централно управување со работните процеси со документи и распределба на трошоците по оддели или проекти. Заштедете многу време со користење далечинска дијагностика за проактивно одржување и брзи поправки.

imageRUNNER Advance C5500 ES Series

Интуитивно корисничко доживување

Интуитивен екран на допир од 10,1” што се користи слично како паметен телефон, прилагодлив според потребите на секој корисник. Овозможете хибридно работење и далечинска соработка благодарение на напредните преносливи решенија и лесната интеграција со Cloud-услуги.

Печатете висококвалитетни резултати

Печатете материјали со врвен квалитет користејќи ги неверојатните технологии за обработка на слика на Canon и печатете врз голем избор на хартиени медиуми за да ги задоволите сите ваши потреби за печатење.

imageRUNNER Advance C5500 ES

Преземете содржина

Дознајте како серијата Canon imageRUNNER ADVANCE C5500 ES може да ви помогне во исполнувањето на целите за одржливост.

Сакате да дознаете повеќе за овој производ?

Подобрете го вашиот еколошки статус со серијата imageRUNNER ADVANCE C5500 ES на Canon.

ПРОИЗВОД

Производи од серијата

Разгледајте ја сигурната и одржлива серија imageRUNNER ADVANCE C5500 ES на Canon.

Брзина на печатење (A4, ЦРНО-БЕЛО/ВО БОЈА)

60 стр./мин.
60 стр./мин.

Брзина на скенирање (A4, ЦРНО-БЕЛО, двострано)

160 слики/мин.
160 слики/мин.

Интеграција

Софтвер uniFLOW Online Express за Cloud
Софтвер uniFLOW Online Express за Cloud

Можности за поврзување

Поврзување со мобилни уреди и Cloud
Поврзување со мобилни уреди и Cloud

Врвно корисничко доживување

Екран на допир во боја од 10,1”/25,6 cm
Екран на допир во боја од 10,1”/25,6 cm

Стандарден влезен капацитет за хартија

2.300 листови
2.300 листови

Слични производи и решенија

Make it ’22

Настан во живо со физичко присуство исполнет со инспиративни презентации и наменски истражувања за деловен развој фокусирани на создавање поголеми вредности за потрошувачите во новиот свет.

Canon Camera
Image representing digital transformation services.

РЕШЕНИЈА

Услуги за дигитална трансформација

Напредувајте во дигиталната трансформација со спојување на нашите управувани услуги за печатење од деловна класа и решенијата за соработка во работниот простор во еден пакет

Someone using the Canon PRINT business App on their phone

Апликација Canon PRINT Business

Бесплатната апликација ви овозможува да печатите фотографии и документи, да ги читате скенираните податоци и да префрлувате содржини во услугите за складирање на Cloud користејќи голем избор на печатачи од Canon, директно од вашите мобилни уреди.

Сакате да дознаете повеќе за овој производ?