Canon Единица за скенирање 101 со рамно лежиште Спецификации

ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Тип

Опција за A4 скенер со рамно лежиште за на маса

Сензор за скенирање

CCD сензор

Оптичка резолуција

1200dpi

Светлосен извор

LED RGB

Страна на скенирање

Предна

Интерфејс

High Speed USB 2.0

Димензии (ШxДxВ)

290 (Ш) x 513 (Д) x 88,5 (В)

Тежина

3,5Kg

Потреби за напојување

DC 24V, 2,2 A

Потрошувачка на енергија

Скенирање: 15,2W, режим на мирување: 5,1W, исклучено напојување: помалку од 0,5W

Работни услови

10 - 32,5°C (50 - 90,5°F), влажност: 20 - 80% RH

Усогласеност за заштита на животната средина

RoHS и ENERGY STAR

SCANNING SPEED (200DPI)

Црно-бело

3 секунди

Боја

3 секунди

Излезна резолуција

100 x 100dpi, 150 x 150dpi, 200 x 200dpi, 240 x 240dpi


300 x 300dpi, 400 x 400dpi, 600 x 600dpi, 1200 x 1200dpi

Излезен режим

Црно-бело, дифузија на грешка, напредно подобрување на текст (II), тонови на сиво со 256 нивоа(8-битни), 24-битни бои, автоматско откривање на боја

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ДОКУМЕНТИ

Ширина

До 215,9mm(до правни)

Должина

До 355,6mm (до правни)

СПЕЦИЈАЛНИ ФУНКЦИИ

-

Област за откривање на големина, уникатен режим за поништување на амбиенталната светлина


(ја наследува функцијата за обработка на слики од поврзаните скенери од серијата DR)

Одрекување од одговорност

Сите податоци се базираат на стандардните методи за тестирање на Canon, освен ако не е поинаку назначено.

Подлежност на промена без претходна најава.