Canon Единица за скенирање 201 со рамно лежиште Спецификации

ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Тип

Опција за универзален A3 скенер со рамно лежиште

Сензор за скенирање

CCD сензор

Оптичка резолуција

600dpi

Светлосен извор

LED RGB

Страна на скенирање

Предна

Интерфејс

High Speed USB 2.0

Димензии (ШxДxВ)

Затворен фах: 571mm (Ш) x 436 (Д) x 96 (В) mm

Тежина

Прибл. 8,5Kg

Потреби за напојување

AC100 - 240V (50/60Hz)

Потрошувачка на енергија

Скенирање 21W или помалку, режим на мирување 3,1W или помалку, исклучено напојување: помалку од 0,3W

Работни услови

10 - 32,5°C (50 - 90,5°F), влажност: 20 - 80% RH

Усогласеност за заштита на животната средина

RoHS и ENERGY STAR

SCANNING SPEED (200DPI)

Црно-бело

A4: 3,0 секунди A3: 3,5 секунди

Боја

A4: 3,5 секунди A3: 4,5 секунди

Излезна резолуција

100 x 100dpi, 150 x 150dpi, 200 x 200dpi, 240 x 240dpi, 300 x 300dpi, 400 x 400dpi, 600 x 600dpi

Излезен режим

Црно-бело, дифузија на грешка, напредно подобрување на текст II, 8-битни тонови на сиво (256 нивоа), 24-битни бои, автоматско откривање на боја

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ДОКУМЕНТИ

Ширина

До 297,4mm

Должина

До 431,8mm

СПЕЦИЈАЛНИ ФУНКЦИИ

-

Автоматско откривање на големина на страница, корекција на искосување, режим за поништување на амбиентална светлина, поставување подрачје на скенирање, страна на скенирање, израмнување на контраст, подесување на автоматска резолуција.


(ја наследува функцијата за обработка на слики од поврзаните скенери од серијата DR)

Одрекување од одговорност

Сите податоци се базираат на стандардните методи за тестирање на Canon, освен ако не е поинаку назначено.

Подлежност на промена без претходна најава.