Компактни дигитални

Canon PowerShot ZOOM

PowerShot ZOOM од Canon е џебен фотоапарат со неверојатен зум што може да снима висококвалитетни фотографии и Full HD-видеоснимки и што е совршен за семејствата кои уживаат во активности на отворено или за ентузијасти кои фотографираат диви животни.

ИСТРАЖУВАЈТЕ

Ви го претставуваме Canon PowerShot ZOOM

Откријте како џебниот Canon PowerShot ZOOM може да ви го приближи светот
Canon Camera
Canon Camera

Повеќе за PowerShot ZOOM

Дознајте повеќе за придобивките што ги нуди најмалиот и најмоќен зум во чекори од Canon

Мал, моќен, компактен

Малиот, компактен Canon PowerShot ZOOM е дизајниран за брзо и едноставно фотографирање, со практично и безбедно ременче за на зглоб за чување околу раката.

ИСТРАЖУВАЈТЕ

Доближете се. Потоа доближете се уште повеќе.

Од 100 mm, до 400mm, а потоа и повеќе.
Canon Camera

Галерија со примероци

Спецификации

 • Notification Imagee

  Сензор со 12 мегапиксели

  Снимајте богати, детални и јасни слики

 • Notification Imagee

  Зум со 3 чекори

  Брзо префрлување помеѓу фокусните должини од 100 mm, 400 mm и 800 mm1

 • Notification Imagee

  Оптичка стабилизација на слика со 4-оски

  Рачно снимање и прегледување со помал замор

 • Notification Imagee

  Full HD видео снимки

  Снимање висококвалитетни видеоснимки во 30p/25p/24p

 • Notification Imagee

  USB-C

  За брзо и практично полнење

 • Notification Imagee

  Wi-Fi и Bluetooth®*

  Поврзете се и споделувајте на едноставен начин

Notification Imagee
Canon PowerShot ZOOM What's in the Box image

Што содржи кутијата

 • PowerShot ZOOM од Canon

 • Кабел за интерфејс IFC-100U

 • Ременче за на зглоб WS-800

 • Комплет со упатство за користење

Слични производи

 1. Наведените фокусни должини се еквиваленти на 35 mm.
 2. Зголемувањето е 1,2x / 4,8x / 9,6x при 100/400/800 mm соодветно, фокусните должини што се наведени овде се еквиваленти на 35 mm, а должината од 800 mm е 2x дигитален зум на оптичката фокусна должина од 400 mm
 3. Со фотоапаратот не се испорачува полнач. Минималните предуслови за полнење се извор за напојување со енергија компатибилен со USB PD што испорачува најмалку 5V, 1,5 A со USB Type-C излез и користење на испорачаниот USB Type-C во Type-C кабел.
 4. * Опремен со технологија Bluetooth® со мала потрошувачка на енергија. Зборот во ознаката Bluetooth® и лого ознаките на Bluetooth се регистрирани заштитни знаци во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секое користење на тие знаци од страна на Canon Europe Ltd. е дозволено со лиценца. Другите заштитни знаци и заштитни имиња им припаѓаат на нивните сопственици. Wi-Fi® е регистриран заштитен знак на Wi-Fi Alliance.
  Зборот, ознаката и логото на Bluetooth® се регистрирани заштитни знаци во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секое користење на тие знаци од страна на Canon Inc. е дозволено со лиценца. Другите заштитни знаци и заштитни имиња им припаѓаат на нивните сопственици.