EOS R1

Фотоапарати без огледало

Canon EOS R1

Ве известуваме за развојот на EOS R1: врвен модел на EOS-фотоапарат без огледало со кој ќе бидете подобри од конкуренцијата.

Ahead of the game

Го создаваме EOS R1 за да ги задоволи екстремно високите потреби на професионалците. EOS R1 ќе има новосоздаден процесор за слика DIGIC Accelerator, заедно со DIGIC X и нов сензор - комбинација што ќе овозможи обработка на податоци со голема брзина, за напредно следење со AF и подобар квалитет на слика.

EOS R1

Подгответе се…

Со гордост ве известуваме за развојот на фотоапаратот за целосна слика без огледало EOS R1. Овој врвен модел на фотоапарат ќе го користи новосоздадениот процесор за слика DIGIC Accelerator, заедно со постоечкиот DIGIC X и нов сензор, за да обработува големи количини на податоци со голема брзина, а притоа ќе овозможи нови напредоци за професионалците.

На своите места…

EOS R1 континуирано ќе ги следи субјектите во спортските сцени, дури и ако за момент се прекриени - на пример, кога субјектите се разминуваат во тимските спортови. Новосоздадената функција за приоритет на движења автоматски ќе открие кога главниот субјект ќе направи одредено движење (како шутирање топка) и веднаш ќе ја помести рамката за AF, овозможувајќи им на фотографите да ги доловат најважните моменти.
Комбинацијата од новиот систем за обработка на слики и технологиите со длабоко учење ќе придонесе за зголемување на квалитетот на сликата.

EOS R1

Старт!

EOS R1 ќе биде пуштен во продажба оваа година.
Бидете првите кои ќе дознаат за овој возбудлив производ, како и првите кои ќе добиваат најнови понуди од Canon, совети и водичи, вести и покани за локални настани.