Trinity RF Lenses Range

Објективи RF - Трите објективи

Трите врвни објективи RF од серијата L со брза решетка, високи перформанси и стабилизација на слика

Опфатена е секоја професионална задача

Три објективи RF опфаќаат извонредно широк, стандарден и телефото опсег на зумирање за фотографирање во речиси секоја ситуација од пејзажи, портрети и спортови до ентериери, мода и градски пејзажи.

The RF trinity on assignment

Трите RF-објективи во пракса

Погледнете како професионалниот фотограф Matthew Joseph го применува својот препознатлив филмски стил при документирање на локалниот веслачки тим со трите RF-објективи. Погледнете го видеозаписот за да дознаете повеќе за еден ден од животот на фотографот, објективите и веслачите.

Погледни видеозапис

СОВЛАДАЈТЕ ЈА СВЕТЛИНАТА ОД СЕКОЈ АГОЛ

Трите неопходни RF-објективи со F2,8 од Canon. Усовршете ги сите приказни со стабилизацијата на слика со 5 чекори што нуди врвна стабилност, како и со Nano USM-моторот што фокусира рамномерно низ уште поширок фокусен опсег.

Откријте ги сите детали во светот со RF15-35mm F2.8L IS USM и откријте нови агли и перспективи за раскажување на вашата приказна. Со воведување на стабилизацијата на слика со 5 чекори, овој професионален објектив со извонредно широк агол и зум создава неверојатно остри детали дури и при рачно фотографирање и снимање.

Новиот професионален стандард е RF 24-70mm F2.8L IS USM. Тој нуди уште поразновидна примена како професионален објектив за зумирање благодарение на стабилизацијата на сликата, Nano USM-моторот за рамномерно фокусирање при снимање видео и извонредната оптика со најсовремени слоеви за неверојатно остри резултати.
RF70-200mm F2.8L IS USM ја комплетира групата од три неопходни професионални објективи. Има мали димензии, но не прави отстапки, а бидејќи е најмалиот професионален објектив со зум од 70-200 mm и f/2,8 во светот, може да го користите во секоја прилика и да го носите насекаде.

Приклучокот за објективи RF нуди побрза комуникација отколку стандардните DSLR-модели, што значи дека може да се пренесат повеќе информации директно до фотоапаратот, а тоа ќе резултира со оптимизирање на објективот во реално време за да добиете најостри портрети, извонредно брзо фокусирање и бесшумно функционирање благодарение на Nano USM-моторите - огромна придобивка за снимање видео.

Image

Брза максимална решетка од F2,8

Снимајте неверојатни детали при слаба осветленост благодарение на брзата максимална решетка од F2,8 или креативно користете ја длабочината на полето. Исклучителниот оптички дизајн и напредното обложување на објективот нудат врвен квалитет на слика и острина со која било решетка.

Image

Стабилизација на слика со 5 чекори

Напредната стабилизација на слика и брзата комуникација со објективите RF овозможуваат перформансите на овие објективи да ја надминат најдобрата технологија на објективите EF. Нуди стабилизација со 5 чекори за фотографирање во услови со слаба осветленост или во ситуации кога не можете да го држите фотоапаратот стабилно.

Image

Nano USM-мотор за фокусирање

RF 15-35MM F2.8L IS USM и RF 24-70MM F2.8L IS USM се првите објективи со зум и брза решетка кои ја користат технологијата Nano USM на Canon. Оваа технологија користи минијатурен ултразвучен мотор за линеарно движење на системот за фокусирање, овозможувајќи неверојатно брзо и бесшумно фокусирање што е идеално за снимање видеозаписи и фотографии.

Објективи за нова ера

Објективите RF нудат повисок квалитет и брзина со перформанси кои се оптимизирани за фотоапаратот EOS R. Тие се брзи и светли со уникатни квалитети кои нудат нови нивоа на интуитивна контрола.

РАЗГЛЕДАЈТЕ ВЕДНАШ

Image

Слични написи

Назад кон палетата

Слични производи