Advanced 12G-SDI and IP streaming

XF705

Напредно проследување преку 12G-SDI и IP

Пренос на 4K UHD/50P HDR-видеозаписи преку еден кабел

Благодарение на двата интерфејси 12G-SDI и HDMI, податоците од 4K UHD/50P HDR-сликите може да се префрлуваат преку само еден кабел, поради што поставувањето е поедноставно и идеално за снимање во UHD во живо.

Single cable 4K UHD/50P HDR output

Проследување на 4K UHD преку IP и пренос преку FTP

Благодарение на вградениот приклучок за етернет и поддршката за HEVC/H.265, XF705 може да проследува 4K UHD/50P HDR-слики со HDR-податоци (порака/главен волумен на бои). Освен тоа, преносот преку FTP овозможува праќање снимени датотеки директно преку интернет.

4K UHD IP streaming and FTP transfer

Поврзани производи