Canon EF 600mm f/4L IS III USM
Снимено со
  • f/7.1
  • 1/2500
  • 6400
Blank-Rect Image

EF 600mm f/4L IS III USM од Canon

Неверојатно лесен објектив од 600 mm со f/4 што е совршен за професионалните фотографи за диви животни, спорт и вести

Исклучителни перформанси со извонреден телефото опсег

Неверојатно лесен објектив од 600 mm со f/4 што нуди неверојатен квалитет на слика и врвни професионални перформанси. Стабилизацијата на слика со пет чекори** ви овозможува да фотографирате рачно, а со тоа и да реагирате побрзо.

Погледни целосни спецификации

Canon EF 600mm f/4L IS III USM - Product

Идеална примена

Врвен квалитет на слика

EF 600mm f/4L IS III USM нуди извонредна острина и многу мали нивоа на изобличување. Елементите на објективот со флуорит ја намалуваат појавата на рабови на боите и ги подобруваат резолуцијата и контрастот.

Canon EF 600mm f/4L IS III USM - Superb Image Quality
Снимено со
  • f/5.6
  • 1/1600
  • 800

Создаден за патувања

Напредната оптичка формула не само што го зголемува квалитетот на сликата, туку и ја зголемува преносливоста на EF 600mm f/4L IS III USM заради полесна надворешна употреба.

Canon EF 600mm f/4L IS III USM - Built to Travel
Снимено со
  • f/4.0
  • 1/800
  • 800
Canon EF 600mm f/4L IS III USM - Focus Quickly & Accurately

Фокусирајте брзо и прецизно

Остриот фокус се добива брзо и тивко со помош на прстенестиот USM за автоматско фокусирање. Динамичките објекти се следат прецизно додека се движат во кадарот.

Фотографирајте рачно

Благодарение на неверојатно лесниот дизајн и стабилизацијата на слика** со пет чекори, EF 600mm f/4L IS III USM може да се користи без статив дури и при голем телефото зум.

Canon EF 600mm f/4L IS III USM - Shoot Hand Held

Фотографирајте попаметно

Практичните контроли ви овозможуваат да го активирате, запрете или моментално да го заклучите AF. Двете однапред програмирани положби за фокусирање може да се изберат моментално со допир на едно копче.

Canon EF 600mm f/4L IS III USM - Shoot Smarter

Спецификации

Заклучување на фокусот

Контроли за активирање

f/4

Максимална решетка

Стабилизација на слика

со 5 чекори

Дијафрагма

со 9 сечила

Погледнете ги сите спецификации

Canon EF 600mm f/4L IS III USM - Specifications
Canon EF 600mm f/4L IS III USM - What’s in the box?

Што содржи кутијата?

EF 600mm f/4L IS III USM

Капаче за објектив E-185C

Капаче за објектив за заштита од прав E

Широк ремен за објектив B

Држач за внатрешен филтер на навртување 52 (WIII)

Мека торбичка за објектив LS-600

Сенило за објектив ET-160 (W III)

Комплет со упатство за користење

Награди

Слични производи

**Според стандардите за тестирање CIPA