Ново NEW

Објективи RF

Canon RF 16mm F2.8 STM

Влезете во кадарот на сликите со овој брз, достапен и извонредно широкоаголен објектив од серијата EOS R. Овој примарен објектив за целосна слика со фокусна должина од 16 mm е одличен за снимање видеоблогови, пејзажи, архитектура, астрофотографии и многу повеќе.

Спецификации

 • Извонредно широк агол со фокусна должина од 16 mm

  Совршен за снимање видеоблогови и креативни содржини

 • Решетка F2,8

  Одличен при слаба осветленост, совршен за рамномерно дефокусирање

 • Компактен, лесен дизајн

  Тежина од 165 g и должина од 40,1 mm1

 • STM-мотор

  Рамномерен, тивок и брз фокус

 • Асферичен објектив

  Исклучителен квалитет на сликата

Canon RF 16mm F2.8 STM

Што содржи кутијата

 • RF 16MM F2.8 STM

 • Капаче за објектив EF-43

 • Капаче за заштита од прав за објективи RF

Слични производи

 1. Димензии на објективот кога е во вовлечена положба