EOS C70 од CANON

Повеќе формати за снимање

EOS C70 има два отвори за картички во држачот за да овозможи снимање забавени движења и повеќе формати за снимање.
Снимање видео од девојка која танцува, EOS C70

Големи стапки на слики до 120 fps во 4K

EOS C70 поддржува снимање забавени движења во 4K со 120p, со поддршка за Dual Pixel CMOS AF, како и снимање звук. Ако ви треба уште поголема стапка на слики, достапна е опција за 2K со 180 fps во режимот Super16.

Два отвори за картички со поддршка за повеќе формати за снимање

Двата отвори за UHS-II SD-картички овозможуваат истовремено / пренасочено снимање со 4K-резолуција и формат XF-AVC / MP4 (4:2:2 10 бита). Исто така, XF-AVC поддржува ALL-I и Long-GOP што нудат максимална флексибилност за вашите потреби за снимање.

Снимањето MP4-датотеки со HEVC H.265 или H.264 Long-GOP овозможува алтернативни формати за снимање за уште поголема флексибилност.

Формати

XF-AVC:
4K 4:2:2 10 бита
До 600 Mbps
До 60P

HEVC / MP4:
4K 4:2:2 10 бита
до 225 Mbps H.265
до 59,94/50P
Функции за снимање во повеќе формати
EOS C70, флексибилност за потребите за снимање
EOS C70, снимање видео преку LCD-екранот

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Дали сакате да ве контактира претставник на Canon?

Пополнете го краткиот формулар за да побарате да ве контактира специјалист за производи од Canon.

Слични написи

  • СТАТИЈА

    Жена во областа на снимање: навлегување во бизнисот

    Врвни женски сниматели откриваат како успеале во филмскиот бизнис и нудат совети за жените кои сакаат да го следат нивниот пример.

  • СТАТИЈА

    Снимање во 8K и во 4K со прекумерно семплирање со EOS R5 од Canon

    Во првите сесии за снимање со EOS R5 од Canon, Martin Bissig и Ivan D’Antonio открија како неговите функции за 8K го намалуваат времето на снимање и ги зголемуваат креативните опции.