EOS C70 ОД CANON

Професионален интерфејс

Контролирајте го снимањето со приспособливи копчиња, професионални приклучоци и софистицирани контроли за звук и снимање.
EOS C70, напреден професионален интерфејс

Напреден интерфејс

EOS C70 наследува повеќе професионални функции од постоечките камери Cinema EOS, вклучувајќи 13 копчиња на кои може да се доделат функции, два Mini XLR-приклучоци, наменски вртливи копчиња за контрола на звукот и влез/излез со временски код. Приклучокот USB-C поддржува адаптери од 3-ти страни за Wi-Fi и етернет.

контрола преку напреден интерфејс

1. Влез 1 (mini XLR со 3 пина) / 2. Влез 2 (mini XLR со 3 пина) / 3. Приклучок за микрофон / 4. Приклучок за слушалки / 5. Приклучок USB Type-C / 6. Приклучок за далечински управувач / 7. Излезен HDMI-приклучок (Type-A) / 8. Влезен/излезен приклучок за временски код (BNC)

Вртливи копчиња за контрола на звукот

Двете вртливи копчиња за контрола на звукот се наоѓаат на задната страна и овозможуваат независно прилагодување на нивоата за снимање. Влезниот извор може да се избере од линискиот влез, вградениот стерео микрофон и двата XLR-влезови за микрофон, овозможувајќи ви вкупно 4 канали за влезен звук.

Вртливи копчиња за контрола на звукот, EOS C70
снимање преку влезниот/излезниот интерфејс

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Дали сакате да ве контактира претставник на Canon?

Пополнете го краткиот формулар за да побарате да ве контактира специјалист за производи од Canon.

Слични написи

  • СТАТИЈА

    Снимање во 8K и во 4K со прекумерно семплирање со EOS R5 од Canon

    Во првите сесии за снимање со EOS R5 од Canon, Martin Bissig и Ivan D’Antonio открија како неговите функции за 8K го намалуваат времето на снимање и ги зголемуваат креативните опции.

  • СТАТИЈА

    Жена во областа на снимање: навлегување во бизнисот

    Врвни женски сниматели откриваат како успеале во филмскиот бизнис и нудат совети за жените кои сакаат да го следат нивниот пример.