XF605 ОД CANON

Голема чувствителност и динамички опсег

Бидејќи нуди внатрешно снимање во форматите Hybrid Log-Gamma (HLG) и Perceptual Quantization (PQ), камерата XF605 е повеќенаменска алатка за брзо снимање на HDR-содржини. За снимањата за кои е потребна поголема флексибилност за градација, Canon Log 3 нуди извонреден динамички опсег и го олеснува поставувањето на поврзан систем од повеќе камери.

XF605 е првата видеокамера од серијата XF со режим за голема чувствителност што значи дека перформансите при слаба осветленост на сензорот се значително подобрени, овозможувајќи чувствителност еквивалентна на F12 од 2.000 лукси. Додадена е и нова функција за зголемување на засилувањето што овозможува стандардното засилување од -6 dB до 21 dB веднаш да се зголеми на 36 dB преку копче за доделување кориснички функции. Камерата XF605 има и инфрацрвен режим за снимање во речиси потполна темнина.

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ

Регистрирајте ја вашата заинтересираност за XF605 од Canon

Бидете првите кои ќе добиваат новости за XF605 од Canon, понуди од Canon, совети и водичи, најнови вести и покани за локални настани.

Слични статии

  1. Надворешниот изглед на XF605 од Canon што е прикажан на овие фотографии и видеосодржини може да се разликува од комерцијалниот производ.