XF605 ОД CANON

Професионални опции за поврзување

Професионални опции за поврзување

Разновидни опции за поврзување

И покрај нејзините компактни димензии, камерата XF605 нуди сеопфатен избор на професионални приклучоци, вклучувајќи 12G-SDI за испраќање некомпресиран излезен 4K-сигнал преку еден интерфејс, HDMI-излез, USB Type-C, два XLR-влезови и многу повеќе.

XF605

Повеќефункционален приклучок за дополнителна опрема

Камерата XF605 вклучува повеќефункционален приклучок за дополнителна опрема со електронски контакти. Може да се користи компатибилна дополнителна опрема за да се прошират постојните можности на камерата и да се овозможат разновидни опции за снимање.

XF605

Голема флексибилност за звук

Двата XLR-влезови на држачот од XF605 овозможуваат директно поврзување на професионални микрофони. Независните контроли за звук овозможуваат прецизно следење на нивоата на звук за да го снимите најдобриот звук за вашите видеоснимки. Снимањето звук со четири канали е достапно и кога се комбинираат XLR-влезови, влезови од 3,5 mm или влезови за внатрешен стерео микрофон.

XF605

Разновидни опции за повеќе излезни сигнали во исто време

Со опциите за повеќе излезни сигнали во исто време за EVF, LCD, SDI и HDMI, камерата XF605 може лесно да се прилагоди за гледање на повеќе екрани и за надворешно снимање со помош на различни уреди. EVF и LCD-екранот ги поддржуваат алатките за помош за прегледување кои им овозможуваат на операторите прецизно да ја прилагодат експозицијата за HDR-содржините.

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ

Регистрирајте ја вашата заинтересираност за XF605 од Canon

Бидете првите кои ќе добиваат новости за XF605 од Canon, понуди од Canon, совети и водичи, најнови вести и покани за локални настани.

Слични статии

  1. Надворешниот изглед на XF605 од Canon што е прикажан на овие фотографии и видеосодржини може да се разликува од комерцијалниот производ.